Blogikriisi

Oon jo jonkun aikaa sitten alkanu miettiin mihin suuntaan tää blogi on menossa. 
Vauvan kanssa elämisen alkushokki on alkanu meneen ohi ja uusia, hämmästyttäviä asioita tulee vastaan harvemmin. Ja vaikka niitä tulee, ei ne välttämättä ole mun mielestä kertomisen arvosia vauvaelämän ”kohokohtia”.
Tällä hetkellä päivät rullaa tasaseen tahtiin kotisohvalla.

Mielipiteitä löytyy ja mielipidekirjotukset on niitä suosituimpia kommenttien suhteen, mutta en jaksa avautua joka päivä – varsinkaan, jos aiheet ei ihan oikeasti kosketa mua/vaivaa mun mieltä. Väkisin kirjotetun tekstin jälkeen on inhottavaa painaa julkaise linkkiä ja toivoa, ettei kukaan nyt vaan menisi lukemaan sitä.

Ja niin on käyny. Viime aikoina monesti ja uskon, että ainakin muutama (ellei kaikki) teistä on huomannu saman. 

Siksipä ajattelin nyt tämän parin viikkoa kestävän pohdiskelun ja stressaamisen jälkeen kysyä teiltä; Mitä toivoisit löytäväsi tältä palstalta? Enemmän kuvia – vähemmän tekstiä? Vai onko kenties joku ihan muu idea? Tyyliin ”poista se turha blogi jo” Ha ha! Vai pysytäänkö samassa vanhassa?

Myös tekstiä oon pohtinu melko paljon. Kannattaisiko kirjoittaa tällä samanlaisella kirjakielellä, millä aloitin – vai pitää vähän rennompi teksti, mihin vähitellen lipsuin. Enemmän huumoria, sarkastisuutta, asiallisuutta, totista vai jälleen kerran jotain muuta tekstiä?

Terveisin Minä, joka jälleen sortui ajattelemaan liikaa ja vähitellen sekoaa näihin  pähkäilyihin. Help!
Peeäs toi kansikuva/banneri/mikälie on nyt semmonen, mikä pysyy. Tiedän, että joitakin saattaa ärsyttää sen jatkuva vaihtuminen eli anteeks siitäkin. 

Kommentit (19)
  1. Mäkin tykkään sun tyylistä kirjoittaa. Ja mies tykkää kanssa. ;D

  2. Toivottavasti jatkat ”vanhaan” tyyliin 🙂
    Kiva lukee blogii missä kaikki ei oo aina vaan ruusuilla tanssimista, vaan on niitä huonojakin hetkiä ja jopa niistäkin pystyt positiiviseen tapaasi kirjoittaa

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *