Hei me osataan!

Puolivahingossa

Uutisia vauvalandiasta:


 

Niskaa tuetaan jo hyvin! Huomaa kalju läntti takaraivossa.. Ja..

.. kääntymäänkin on opeteltu ihan yhtäkkiä! Hui! Äiti oli taas niin hidas, ettei kerinnyt laittaa sarjakuvaustoimintoa päälle, mutta ihan itse kierähdettiin selälleen!

Hei mikäs toi on? 

Mä haluun tonnekin!

Kommentit

MirvaK

sniff... ei meillä vielä käännyt. Tosin kun ei viihdytä lattialla niin ei ole ihme. Mutta kyllä jo kyljelleen mennään. :)

iity-
Puolivahingossa

No vahinkotapauksia nää meilläkin on :) Olin ihan paniikissa, että oppiikohan toi ikinä tukemaan niskaansa, niin siitä mä enemmän innoissani tällä hetkellä oon :D

Eerika
Bättre liv

Ihana hyöriäinen :)

iity-
Puolivahingossa

Eikö? :')

MirvaK

Nyt pitää tulla heti päivittämään. Meillä myös kiepsahdettiin vahingossa selälleen ja kun käänsi neidin kyljelleen niin siitähän tuo lähes punkesi itsensä mahalleen. Ähinä oli kova. Pieni tökkäys pepusta auttoi ja sitten neiti oli tyytyväinen mahallaan. :) Oiskohan nyt jokin herkkyyskausi tämän taidon opetteluun? Kysyy kolmen lapsen äiti joka onunohtanut kaiken

iity-
Puolivahingossa

Hahaa! :D

iity-
Puolivahingossa

Ai että, kun piristit! :) Kiitos ihan kauheesti!

Vauvasta ja koirasta voisin piakkoin päivitellä ja sen virkkausohjeen lupaan laittaa heti, kun on lankoja haettu :)

Jes! Ja joo, tyypistä oon samaa mieltä :)

Iituli (Ei varmistettu)

Vitsi ! voin niin samaistua tähän buttoneye:n koko kommenttiin; kuukaus kaks sitten toisen blogin kautta löysin blogisi ja luin yhden kirjoituksen ja jäin koukkuun. Oli aivan pakko lukea kaikki blogit alusta asti ! Sekä sen jälkeen tullut aktiivisesti seurattua blogiasi. Olinkin tuossa ihan pulassa pari viikkoa, kun ei nettiä ollut..

Ja minua on kanssa jäänyt mietityttämään tämä vauva ja koira- juttu Tästä olisi kiva kuulla, ihan näin koiraihmisenä ja vauvakuumeisena. (vaikka itselläni onkin vähän isokokoisempia koiria)

Sekä on ihana löytää tämmöinen blogi, johon voi niin jotenkin samaistua vaikka en minäkään mikään äiti (vielä ainakaan) ole vauvauvakuumetta kyllä pukkaa ja ikääkin se 19 vuotta. Mut tätä touhua ja kaikkea on ilo seurata, vaikka aiheet ei aina helppoja olekkaan. kiitos ;)

iity-
Puolivahingossa

Apua, mitä hyvää oon tehny, kun mulle näin kauniita kommentteja satelee :D Ihanaa, että sinäkin olet löytänyt tänne! :) Ja kiitos itsellesi! 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.