Hei me osataan!

Uutisia vauvalandiasta:

dscn0155muok.jpg
 

dscn0152muok.jpg

dscn0163muok.jpg

Niskaa tuetaan jo hyvin! Huomaa kalju läntti takaraivossa.. Ja..

dscn0156muok.jpg

.. kääntymäänkin on opeteltu ihan yhtäkkiä! Hui! Äiti oli taas niin hidas, ettei kerinnyt laittaa sarjakuvaustoimintoa päälle, mutta ihan itse kierähdettiin selälleen!

dscn0157muok.jpg

Hei mikäs toi on? 

dscn0159muok.jpg

Mä haluun tonnekin!

Kommentit (9)
  1. Apua, mitä hyvää oon tehny, kun mulle näin kauniita kommentteja satelee 😀 Ihanaa, että sinäkin olet löytänyt tänne! 🙂 Ja kiitos itsellesi! 

  2. Vitsi ! voin niin samaistua tähän buttoneye:n koko kommenttiin; kuukaus kaks sitten toisen blogin kautta löysin blogisi ja luin yhden kirjoituksen ja jäin koukkuun. Oli aivan pakko lukea kaikki blogit alusta asti ! Sekä sen jälkeen tullut aktiivisesti seurattua blogiasi. Olinkin tuossa ihan pulassa pari viikkoa, kun ei nettiä ollut..

    Ja minua on kanssa jäänyt mietityttämään tämä vauva ja koira- juttu Tästä olisi kiva kuulla, ihan näin koiraihmisenä ja vauvakuumeisena. (vaikka itselläni onkin vähän isokokoisempia koiria)

    Sekä on ihana löytää tämmöinen blogi, johon voi niin jotenkin samaistua vaikka en minäkään mikään äiti (vielä ainakaan) ole vauvauvakuumetta kyllä pukkaa ja ikääkin se 19 vuotta. Mut tätä touhua ja kaikkea on ilo seurata, vaikka aiheet ei aina helppoja olekkaan. kiitos 😉

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *