Hengissä ollaan. Jotenkin.

Puolivahingossa

Yritän pysyä elävien kirjoissa jo kolmatta päivää. Mulla ei rehellisesti sanottuna oo koskaan ollu näin kauheeta flunssaa. Enkä yhtään tiedä mistä oon näin tappavan taudin saanu. 
Henki kulkee näillä edes jotenkin.

En oo uskaltanu imettää pariin päivään, niin sekin nyt varmaan jää sitten kokonaan. Tavallaan ihan helpotus, koska turhauduin joka kerta maidon määrään ja vauva on jo jonkun aikaa saanu kunnon rintaraivareita. Harmittaa silti, koska oon elätelly toivoa maidon nousemisesta.  

Oon tässä parin päivän aikana saanu jotain aikaseksikin. Kutsukortit nimiäisiin on tehty ja lähetetty. Ja maistraatissa on käyty, että on se nimikin, mitä sitten juhlia. 

Ja vauvan vaatekaapista on 50-56cm vaatteet otettu pois ja laitettu 62cm tilalle. 

Nimiäisiin tulee näinkin yksinkertaset vaatteet

Mun täytyy varmaan opetella silittään vaatteet sitä ennen..

Yritän toteuttaa toivotun ''meidän päivä kuvina'' -postauksen, kunhan tästä vähän paranen ensin. Toivon nyt vaan, ettei toi pieni saa tätä tautia.

Kommentit

Mindeka
Ma-material Girl

Pikaista paranemista!

Jos tuo imetysasia mietityttää sinua, niin ota yhteyttä neuvolaan tai imetystukikeskukseen. En usko, että rintaraivarit ovat sinänsä mikään merkki (normaalia, lähes kaikki vauvat tekevät sitä), jonka vuoksi imetys olisi lopetettava, tai edes parin päivän taukokaan. Voit ylläpitää maidontuotantoa pumppaamalla (tai lypsämällä käsin), JOS haluaisit kuitenkin vielä antaa sille mahdollisuuden. Ja jos et, niin sitten et. Muista, että se on loppujen lopuksi vaan ruokaa. Sanomattakin kai selvää, että läheisyyttä vauva saa äidiltään muullakin tavoin ;) Älä ota stressiä. Oikeesti.

iity-
Puolivahingossa

Kiitoksia! :) Niin siis en mä niiden raivarien takia imetystä pelkästään lopeta, vaan enimmäkseen sen takia, että multa tulee alle kymmenen tippaa maitoa per tissi tänä päivänä. Jotenkin oon yrittäny ajatella, että kyllä se maito sieltä vielä nousee, mutta (varsinkin nyt kun kirjotan näitä ajatuksia ylös) tuntuu aika mahdottomalta. Ja nousis varmaan korkeintaan siihen 50ml/tissi, mikä mun maidontuotanto oli ennen korvikekäskyä. 
Taukoa imetyksestä oon nyt flunssan takia pitäny, koska se pari tippaa ''oikeeta maitoo'' ei mun mittakaavalla oo yhtä tärkee, kun vauvan terveys. En yhtään tiedä tarttuuko tämmöset taudit yleensä vauvaan. Ja koska en pärjäis ilman otrivinia tällä hetkellä. :)

Niinpä, ruokaahan se vaan on. Kyllä musta nyt tuntuu, että luovutan kokonaan. Kiitoksia. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Meillä oli vastikään nimijuhlat, ja siksi kokemuksen tuomalla varmuudella ehdottelen sulle, että varaat useamman setin juhlavaatteita sekä vauvalle että itselles erilaisten puklu-kakka-katastrofien varalle! Jos on vaan yks setti, voi mennä hermot, kun jo ennen vieraiden saapumista vaatteet on aineissa...

iity-
Puolivahingossa

Juhlat pidetään kotona, niin vaihtovaatteita on onneks enemmän, ku tarpeeks. :) Kaveri kans varotteli ''kakkaa niskassa asti'' -episodista. :D Kiitoksia kuitenkin vinkistä. :)

Kommentoi