Hengissä ollaan. Jotenkin.

Yritän pysyä elävien kirjoissa jo kolmatta päivää. Mulla ei rehellisesti sanottuna oo koskaan ollu näin kauheeta flunssaa. Enkä yhtään tiedä mistä oon näin tappavan taudin saanu. 
Henki kulkee näillä edes jotenkin.
sam_1765muok.jpg

En oo uskaltanu imettää pariin päivään, niin sekin nyt varmaan jää sitten kokonaan. Tavallaan ihan helpotus, koska turhauduin joka kerta maidon määrään ja vauva on jo jonkun aikaa saanu kunnon rintaraivareita. Harmittaa silti, koska oon elätelly toivoa maidon nousemisesta.  

Oon tässä parin päivän aikana saanu jotain aikaseksikin. Kutsukortit nimiäisiin on tehty ja lähetetty. Ja maistraatissa on käyty, että on se nimikin, mitä sitten juhlia. 
sam_1767muok.jpg

Ja vauvan vaatekaapista on 50-56cm vaatteet otettu pois ja laitettu 62cm tilalle. 
sam_1759muok.jpg
Nimiäisiin tulee näinkin yksinkertaset vaatteet
sam_1768muok.jpg
Mun täytyy varmaan opetella silittään vaatteet sitä ennen..

Yritän toteuttaa toivotun ”meidän päivä kuvina” -postauksen, kunhan tästä vähän paranen ensin. Toivon nyt vaan, ettei toi pieni saa tätä tautia.

Kommentit (4)
  1. Juhlat pidetään kotona, niin vaihtovaatteita on onneks enemmän, ku tarpeeks. 🙂 Kaveri kans varotteli ”kakkaa niskassa asti” -episodista. 😀 Kiitoksia kuitenkin vinkistä. 🙂

  2. Moi! Meillä oli vastikään nimijuhlat, ja siksi kokemuksen tuomalla varmuudella ehdottelen sulle, että varaat useamman setin juhlavaatteita sekä vauvalle että itselles erilaisten puklu-kakka-katastrofien varalle! Jos on vaan yks setti, voi mennä hermot, kun jo ennen vieraiden saapumista vaatteet on aineissa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *