Hoitolaukun pitkä metsästys

Puolivahingossa

Tapeltuani nettitikun kanssa koko helkkarin päivän, pääsin vihdoin ja viimein taas hetkeks tänne + kymmenelle muulle sivulle, mitkä on odottanu latautumista vähintään kolme tuntia.
En yhtään tiedä kuinka monta minuuttia tikku tällä kertaa toimii, joten nyt on vähän kiire, enkä välttämättä kerkeä lukemaan tekstiä viittä kertaa läpi ennen julkaisemista, joten pliis antakaa mahdolliset kirjotus- ja ajatusvirheet anteeksi..

Olen jo kauan aikaa kiertänyt kymmenittäin vauvantarvikeliikkeitä etsien isoa, nättiä ja tarpeeksi sisätaskuja omaavaa hoitolaukkua. Hoitolaukkuun piti mahtua vauvantarvikkeiden lisäksi omat kamppeet, ettei tarvitse tämän äitipään kanssa miettiä kahden laukun olinpaikasta samaan aikaan.
Materiaalina jotain kestävää ja helposti putsattavaa. Laukku ei saanut näyttää hoitolaukulta liikaa, koska suunnitelmissa on käydä kahvittelemassa kavereiden ja babyn kanssa ihmistenkin ilmoilla ja haluan edes laukkuun panostaa, vaikka paidassa ja tukassa puklua oliskin.
Kaikki tämä oli ilmeisesti liikaa vaadittu, koska törmäsin jatkuvasti joko liian pieniin tai Snoopy -kuvilla höystettyihin laukkuihin. 

Vauvantarvikeliikkeistä siirryin normaaleihin laukkukauppoihin. Ei, ei ja ei. Liian kallis, ei hihnaa, edelleen liian pieni tai väärän värinen ja niin edelleen. Kaikki mahdolliset laukkukaupat koluttuani aloin selaamaan netistä sekä 'niitä oikeita' hoitolaukkuja, että normaaleja laukkuja. Muutama potentiaalinen yksilö löytyikin, mutta en uskaltanut vinguttaa visaa ilman laukun näkemistä.

Luovutin, kunnes eilen baby showereihin koristeita ostellessa se tapahtui. Päätin käväistä tutussa kenkä- ja laukkukaupassa ja siellä se oli. Ja mä rakastuin.

Kaikkea sitä, mitä toivoinkin laukulta. Oikea hoitolaukku tämä nyt ei varsinaisesti ole, mutta sen kehtaa viedä kahville ja mukana tulleen pidemmän remmin ansiosta sen saa kätevästi vaunuihin roikkumaan. Vaikka kuvissa laukku saattaa näyttää pienemmältä, olen tänään ''koeajolla'' onnistunut hukkaamaan sen syövereihin mm. rahapussin, neuvolakortin ja puhelimen.
Ulkosivussa olevan taskun lisäksi sisältä löytyy yksi tilan jakava suuri tasku ja toinen vähän pienempi tasku, kaikki vetoketjullisia.

AXEL DAVID//Click Shoes       

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Tosi kivan hoitolaukun löysit! :) Mulla oli ihan sama juttu hoitolaukun suhteen, eli en tykännyt oikein noista "oikeista hoitolaukuista", ja päädyin myös mustaan nahkalaukkuun. Noi sisätaskut on varmasti käteviä, omastani ne uupuvat ja olen hieman kaivannut niitä.

Vinkkinä, kannattaa laittaa vaipat/kosteuspyyhkeet/kertakäyttöhoitoalusta omaan esim. meikkipussiin, niin ovat aina kätevästi saatavilla.

Niin ja vielä ihan hirmuisesti tsemppiä loppuodotukseen ja niihin kaikkiin pieniin kolotuksiin! 

iity-
Puolivahingossa

Jep, oon tosi-tosi tyytyväinen! Ajattelin sellasen ''pullopussukan'' ostaa erikseen, mikä pitää pullon lämpimänä, kun sellaisia oikeita hoitolaukkuja katsoessa tuli monta kertaa vastaan. Tiedä sitten onko se oikeasti tarpeellinen :D
Jes, kiitti vinkistä :) Ja kiitos hirmu paljon!

Vierailija (Ei varmistettu)

voin kertoa että se pullonlämmittäjä tai mikänytonkaan on aika turha hankinta, kun lämmitetty tissimaito tai korvike molemmat vanhentuvat tunnissa lämmityksen jälkeen, (jolloin ei missään nimessä sitä maitoa saisi vauvalle enää antaa) eli ellet aio heti ulos päästyäsi syöttää vauvaa, niin on aika turhaa. senkin kun voi tehdä sitten ennen kuin lähtee.
itsellä ei ole koskaan ole ollut mitään varsinaista hoitolaukkua myöskään, aina on mahtunu tarvittavat kamat omaan veskaan! :) ja pidemmillä autoreissuilla ollaan pidetty kamoja ihan muovipussissa ja sieltä sitten ruokatauoilla kaivettu tarvittavat mun omaan laukkuun.
ja tsemppiä nyt, jännään täällä koska poksahdat! :D

iity-
Puolivahingossa

Kiitos valaistuksesta :) Rintapumppu sitten vaan mukaan vessoilla varustettuihin paikkoihin, missä ei välttämättä viitsi julkisesti imettää. Saattaishan se pullopussukka toimia esim. vaunulenkeillä, jos huutava nälkä iskee ja kotiin on vielä matkaa.. No, mietin asiaa vielä :)

Jep, eihän se laukku niihin ilman-tätä-en-pärjäisi listoille sijoitu, mutta sainpa hyvän tekosyyn ostaa jotain kivaa itelleni pitkästä aikaa, vaikka ihan vaan synttäreiden kunniaks :) 

Kiitos paljon, täälläkin huokaillaan, että tulis jo :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Itse ostin samalla tyylillä hoitolaukun-se kesti ehkä puoli vuotta, sitten irtosi hihna. Ei ollut ihan suunniteltu roikkumaan vaunujen aisassa ja pitämään sisällä sitä kamalaa tavaramäärää.
Vaipat, alustat, lelu, kosteuspyykeet, käsidesi, useammat varavaatteet, vesipullo, lompakko, harsot.. Äkkiä ne painaa ihan sikana :D

iity-
Puolivahingossa

Aivan joo, en ottanu tota asiaa huomioon :-D
Noh, laukku olalle ja uutta hihnaa metsästämään, jos niin ikävästi käy :)

Kommentoi