Hoitolaukun pitkä metsästys

Tapeltuani nettitikun kanssa koko helkkarin päivän, pääsin vihdoin ja viimein taas hetkeks tänne + kymmenelle muulle sivulle, mitkä on odottanu latautumista vähintään kolme tuntia.
En yhtään tiedä kuinka monta minuuttia tikku tällä kertaa toimii, joten nyt on vähän kiire, enkä välttämättä kerkeä lukemaan tekstiä viittä kertaa läpi ennen julkaisemista, joten pliis antakaa mahdolliset kirjotus- ja ajatusvirheet anteeksi..

Olen jo kauan aikaa kiertänyt kymmenittäin vauvantarvikeliikkeitä etsien isoa, nättiä ja tarpeeksi sisätaskuja omaavaa hoitolaukkua. Hoitolaukkuun piti mahtua vauvantarvikkeiden lisäksi omat kamppeet, ettei tarvitse tämän äitipään kanssa miettiä kahden laukun olinpaikasta samaan aikaan.
Materiaalina jotain kestävää ja helposti putsattavaa. Laukku ei saanut näyttää hoitolaukulta liikaa, koska suunnitelmissa on käydä kahvittelemassa kavereiden ja babyn kanssa ihmistenkin ilmoilla ja haluan edes laukkuun panostaa, vaikka paidassa ja tukassa puklua oliskin.
Kaikki tämä oli ilmeisesti liikaa vaadittu, koska törmäsin jatkuvasti joko liian pieniin tai Snoopy -kuvilla höystettyihin laukkuihin. 

Vauvantarvikeliikkeistä siirryin normaaleihin laukkukauppoihin. Ei, ei ja ei. Liian kallis, ei hihnaa, edelleen liian pieni tai väärän värinen ja niin edelleen. Kaikki mahdolliset laukkukaupat koluttuani aloin selaamaan netistä sekä ’niitä oikeita’ hoitolaukkuja, että normaaleja laukkuja. Muutama potentiaalinen yksilö löytyikin, mutta en uskaltanut vinguttaa visaa ilman laukun näkemistä.

Luovutin, kunnes eilen baby showereihin koristeita ostellessa se tapahtui. Päätin käväistä tutussa kenkä- ja laukkukaupassa ja siellä se oli. Ja mä rakastuin.

sam_1472muok.jpgsam_1473muok.jpgsam_1474muok.jpg

Kaikkea sitä, mitä toivoinkin laukulta. Oikea hoitolaukku tämä nyt ei varsinaisesti ole, mutta sen kehtaa viedä kahville ja mukana tulleen pidemmän remmin ansiosta sen saa kätevästi vaunuihin roikkumaan. Vaikka kuvissa laukku saattaa näyttää pienemmältä, olen tänään ”koeajolla” onnistunut hukkaamaan sen syövereihin mm. rahapussin, neuvolakortin ja puhelimen.
Ulkosivussa olevan taskun lisäksi sisältä löytyy yksi tilan jakava suuri tasku ja toinen vähän pienempi tasku, kaikki vetoketjullisia.

AXEL DAVID//Click Shoes       

Kommentit (6)
  1. Aivan joo, en ottanu tota asiaa huomioon 😀
    Noh, laukku olalle ja uutta hihnaa metsästämään, jos niin ikävästi käy 🙂

  2. Itse ostin samalla tyylillä hoitolaukun-se kesti ehkä puoli vuotta, sitten irtosi hihna. Ei ollut ihan suunniteltu roikkumaan vaunujen aisassa ja pitämään sisällä sitä kamalaa tavaramäärää.
    Vaipat, alustat, lelu, kosteuspyykeet, käsidesi, useammat varavaatteet, vesipullo, lompakko, harsot.. Äkkiä ne painaa ihan sikana 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *