Inhottava aamu

Vauva herättää viideltä. Tapellaan miehen kanssa kumman vuoro nousta. Mun vuoro oikeesti, mutta mies menee ja lupaan nousta seuraavaan huutoon. 

Tulee seuraava itku, revin itteni väkisin sängystä ylös. Tuntuu, että kävelisin unissani ja hoipertelen vauva sylissä olohuoneeseen. Ruokin ja yritän nukuttaa, mut oonkin meistä ainoa, joka meinaa nukahtaa. Istualtaan. 

Ärsyttää ihan kaikki. Väsymys, tiskit ja sotkunen kämppä. En halua nähdä tiskejä, niin jätän kahvit keittämättä. Revin miestä sängystä ylös puolen tunnin välein, että pääsisin suihkuun heräileen.

Suihkun jälkeen edes vauvan jokeltelut ei saa mua hymyilemään. Miten mä voin olla näin loppu? Tapellaan miehen kanssa kaikesta pienestä. Sohvaa ja sänkyä pitäis siirtää, että patterit lämpiäis, mutta miehen mielestä ei. Tapellaanko me oikeesti tämmösestä asiasta?

Vauva nukahtaa, juon kaks kuppia kahvia, kuuntelen pari kertaa hyvän biisin ja alkaa tuntuun, että eiköhän tästäkin päivästä jotenkin selvitä.

sam_1864muok.jpg

Kommentit (11)
  1. Rosanna Nimenomaan kahvia! 🙂 Kiitos. 🙂

    Mustaa pitsiä Ihan alkuun voi ainakin tehdä miten haluaa 🙂 Meidän neiti muutti 3 viikon iässä omaan sänkyyn, eikä näyttäny haittaavan millään tavalla. En usko, että se vielä tässäkään vaiheessa ymmärtäis koko touhusta mitään (2kk) ja tästä syystä joskus satunnaisesti otan sen viereeni aamupäikkäreille. Välillä kuitenkin se mutsin naama kiinnostaa sen verran, että pelkästään hymyilee sen nukkumisen sijaan..

    Vierailija heitti hyvän vinkin, mä ite laitoin vauvan paksun peiton tai äitiyspakkauksen makuupussin päälle, että olis vähän korotettu ja kun on sen verran pehmee sänky, että vauva kieri mun ihoon kiinni muuten. 
    Meillä mies on kans semmonen yöterroristi, että laitoin sen toiseen reunaan, vauvan toiseen ja itteni keskelle. 

    Nää ratkasut tulee ihan luonnostaan sitten kun se nyytti siinä on, älä stressaa. 🙂

  2. Niille, jotka pelkää pyörähtävänsä vauvan päälle perhepedissä: me laitettiin äitiyspakkauksen patja mun ja miehen väliin ja vauva nukkuu siinä patjalla. Nyt on paljon helpompi nukkua, kun tietää että vauvalla on siinä oma paikka ja patjan reunan huomaa kyllä, jos sattuisi pyörähtämään nukkuessa liian lähelle.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *