Isille kans

On niin monta asiaa liittyen raskauteen, lapsiin ja kaikkeen tähän, etten millään pystyisi keksimään kaikkea itse. Onneksi on olemassa Ananas ja Kookos -palsta, mistä ihan rehellisesti varastin tämän idean.

Eli kyse on siis isyyspakkauksesta (vm. 2012), jonka tuleva äiti voi rakentaa tulevalle isälle. Ilmeisesti pakettiin kuuluu laatikon tms. huolellinen koristelu ja sen täyttäminen kaikella vauva-aiheisella roinalla.

Meillä homma meni vähän erilailla. Ajatus muistui mieleeni vasta eilen ja tottakai pahimpaan aikaan, kun piti hoitaa ruoka- ja juomapuoli kuntoon baby showereita (Tänään! Miksi, oi miksi en ole siivoamassa?) varten ja siinä sivussa yrittää muistaa miljoona muuta asiaa. 
Näin tarkemmin ajateltuna olisin voinut toki panostaa edes sen verran enemmän, että olisin kahteen kertaan miettinyt juoko mies viskiä ja miten aikakausilehti liittyy puklukoneeseen. Roinat sulloin 60 senttiä maksavaan paperikassiin ja bravo! Olen ylpeä itsestäni.

sam_1486muok.jpg

Vauvanvaatteita/pulloja/tutteja en halunnut ostaa, koska niitä on jo iso läjä ja ne tuskin olisivat tulevaa isää ilahduttaneet mitenkään erityisesti. Tiedelehti ja kokis pistivät sen sijaan hymyilyttämään, koska ne on miehen lemppareita ja itse nauraa räkätin pakettiin kuuluneiden Juha Vuorisen kirjojen parissa koko eilisen illan (Minkä olisin voinut viettää siivoillen näin tarkemmin ajateltuna..). Kassiin sujahti myös minikokoinen viskipullo ja 10kpl sikareita, jotka voi nauttia vaikkapa varpajaisilla kavereiden kesken, meidän maatessa vielä synnärillä. 

sam_1483muok.jpg

 

Kommentit (4)
  1. Siinä vaiheessa sinuna pakkaisin isyyspakkaukseen jotain muuta. 🙂 Vauvan syntyminen oli meille molemmille iso juttu ja ainakin mun miehelle sen juhlistaminen muutaman kaverin kanssa huurteisilla oli jotenkin ns. luonnollista. Onkohan syynä tämä suomalainen kulttuuri sitten vai mikä.

    Enkä mä ite nähny siinä mitään väärää. 🙂

  2. mun mielestä ei kyllä oo oikein että mies vetää viinaa ja siggejä tuoreen vauvan ja väsyneen äidin maatessa synnärillä. ja seuraavana päivänä mies tulee siggen- ja viinanlöyhkän kuorruttamana moikkaamaan kaksikkoa…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *