Iskän ja äiskän

Puolivahingossa

Tyypin istuessa sohvan nurkassa ihan itse - jee, aloin miettimään bodyn tekstiä. Puolet äitiä ja puolet isiä, mutta miten menee hoitojako?

Ihmiset tuntuu olevan ihmeissään, kun mies on ollut prikulleen saman verran kotona, ku minäkin - vähän päälle vuoden. Meidän tilannetta auttaa miehen sairausloma kesäkuulle asti, mutta miestä sysätään silti töihin. 
Kun toiselle isälle raha on se mikä merkitsee ja täytyy painaa 7 päivänä viikossa ylitöitä, niin toi meidän perheen isä haluaa olla tyypin arjessa mukana. Ja minä haluan. Vaikka se vaikuttaakin meidän tuloihin huomattavasti.

Meillä on vielä tässä vaiheessa miehen kanssa vuoroaamut. Ja oikeastaan kaikki muukin tehdään vuoroissa. Ei välttämättä ääneen sanotuissa semmoisissa, mutta tehdään kuitenkin.

Toinen herää aamulla, keittää kahvit, vie koiraa ja leikittää tyyppiä. 
Toinen nukkuu pitkään. 
Toinen vaihtaa vaippaa, toinen antaa soseita.
Toinen tekee vaunulenkin, toinen nukuttaa päikkäreille.
Toinen ruokkii, toinen leikittää.
Toinen kylvettää, toinen nukuttaa yöunille.

Meidän tyyppi saa halauksia, pusuja, hymyjä ja lohdutusta kummaltakin. 

En tiedä kuinka asiat tulee menemään kesäkuun jälkeen. Saattaa olla, että menen itse töihin ja mies jää kotiin. Saattaa olla että töiden saaminen (oli se sitten kummalla tahansa) kestää ja eletään vieläkin symbioosissa.

Kommentit

Torey
Näissä neliöissä

Meillä iskä tekee 12 tuntisia työpäiviä, mutta työt alkaakin jo 4.40, joten illat ollaan kotona koko sakki. Miehen valitsema ura on sellainen, ja ne kaikki sieltä tulevat rahat tarvitaan. Mutta kyllä tytär sanoo "iskä" ja "kissa" ja jopa tietää kumpi on kumpi. :D

Evis (Ei varmistettu)

On kyllä tärkeää, että lapsi tuntee molemmat vanhempansa eikä raha mene perheen edelle. Tietenkin rahaa tarvitaan ja töitä tehdään, mutta liian usein niin tehdään oman perheajan kustannuksella. Ikävä kyllä.

Onneksi teillä on tyyppi saanut nauttia molemmista vanhemmistaan. :) Siihen tähtään myös minä joskus tulevaisuudessa ja miehenkikin on kyllä sanonut ottavansa isyyslomaa niin paljon kuin mahdollista ollakseen tulevan pikkunyytin kanssa mahd paljon. Ja siitä olen iloinen, todella iloinen!

Vierailija (Ei varmistettu)

hyvä kirjotus!! tippa tuli oikee linssiin.

jukuri (Ei varmistettu)

Ihana kuulla, että joillakin se isä on läsnä. Meillä ei, ja kun töiden jälkeen mies väsynyt niin kukas muu kuin äitee sen muksun hoitaa edelleen. 24/7. Ei kai sen näin pitäny mennä? Tosi, tosi pettynyt ettei mies näe sitä mitä minä pojan kanssa ollessa, miten paljon se kehittyy yms. Ja minulla oli synttärit muutama päivä sitten, ja mies mökötti koko illan vieraidenki läsnäollessa, koska halusin hänen olevan paikalla eikä iltatöissä. Tiedän kyllä, että tarvitsemme rahaa, mutta täytyykö sen mennä perheen edelle..? Millä hinnalla se sitä rahaa tienaa.. :/

iity-
Puolivahingossa

jukuri Harmi, että teillä menee noin :/

Vierailija (Ei varmistettu)

Aika harva isä pystyy olemaan vuotta kotona samaan aikaan äidin kanssa ellei ole vapaaehtoisesti työtön tai sitten tosiaan sairauslomalla.. Ei kun isät vaan kättä sirkkeliin tai hullun papereita hakemaan!

iity-
Puolivahingossa

Vierailija Kyllähän mä siitä olen tietoinen. Oon myös tietoinen, että meidän tilanne muuttuu kesäkuussa, mistä syystä nautin näistä jäljellä olevista kuukausista. 

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.