Iskän ja äiskän

dscn0504muok.jpg

Tyypin istuessa sohvan nurkassa ihan itse – jee, aloin miettimään bodyn tekstiä. Puolet äitiä ja puolet isiä, mutta miten menee hoitojako?

Ihmiset tuntuu olevan ihmeissään, kun mies on ollut prikulleen saman verran kotona, ku minäkin – vähän päälle vuoden. Meidän tilannetta auttaa miehen sairausloma kesäkuulle asti, mutta miestä sysätään silti töihin. 
Kun toiselle isälle raha on se mikä merkitsee ja täytyy painaa 7 päivänä viikossa ylitöitä, niin toi meidän perheen isä haluaa olla tyypin arjessa mukana. Ja minä haluan. Vaikka se vaikuttaakin meidän tuloihin huomattavasti.

Meillä on vielä tässä vaiheessa miehen kanssa vuoroaamut. Ja oikeastaan kaikki muukin tehdään vuoroissa. Ei välttämättä ääneen sanotuissa semmoisissa, mutta tehdään kuitenkin.

Toinen herää aamulla, keittää kahvit, vie koiraa ja leikittää tyyppiä. 
Toinen nukkuu pitkään. 
Toinen vaihtaa vaippaa, toinen antaa soseita.
Toinen tekee vaunulenkin, toinen nukuttaa päikkäreille.
Toinen ruokkii, toinen leikittää.
Toinen kylvettää, toinen nukuttaa yöunille.

Meidän tyyppi saa halauksia, pusuja, hymyjä ja lohdutusta kummaltakin. 

dscn0505muok.jpg

En tiedä kuinka asiat tulee menemään kesäkuun jälkeen. Saattaa olla, että menen itse töihin ja mies jää kotiin. Saattaa olla että töiden saaminen (oli se sitten kummalla tahansa) kestää ja eletään vieläkin symbioosissa.

Kommentit (7)
  1. Vierailija Kyllähän mä siitä olen tietoinen. Oon myös tietoinen, että meidän tilanne muuttuu kesäkuussa, mistä syystä nautin näistä jäljellä olevista kuukausista. 

  2. Aika harva isä pystyy olemaan vuotta kotona samaan aikaan äidin kanssa ellei ole vapaaehtoisesti työtön tai sitten tosiaan sairauslomalla.. Ei kun isät vaan kättä sirkkeliin tai hullun papereita hakemaan!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *