Kiinteiden alottelu

Ollaan nyt muutama päivä maisteltu soseita. On alkanu tuleen fiilis, että tyyppi ei saa enää korvikkeesta kaikkea tarvitsemaansa. Päivisin mm. kitistään enemmän ja kun sitä korviketta menee kerralla vähintään 180 millilitraa. 

Neuvolasta neuvottiin alottamaan soseet 4 kuukautisena, mutta ne kuuluisat äidinvaistot alkaa ehkä hiljalleen heräileen ja päätettiin aikaistaa parilla viikolla. 
Eikä mitään kauheuksia ainakaan toistaiseksi ole tapahtunut alottamisen myötä.

dscn0350muok.jpg

Valmiina maistamaan

Koska peruna ensisoseena ei niiden-perhanan-keskustelupalstojen mukaan ihan kaikilla oo toiminu suunnitellusti, päätettiin alottaa porkkanalla. Ei ehkä kaikista järkevin vaihtoehto, vauva kun sylkee vielä tässä vaiheessa melkein kaiken suuhun menevän ulos ja porkkana värjää kaiken. Mä kun luulin, että moinen on mahdollista vaan mustikan kanssa. 
Bataatti olis ollu ehkä hitusen mukavampi valinta, sitä kun sattuu pakkanenkin olemaan täynnä. Se sitten vaikka seuraavaksi.
No, muutaman värjäytyneen bodyn jälkeen vaihdoin melko turhan ruokalapun (jonka tyttö sai sormeiltua kokoajan pois) jo värjääntyneeseen harsoon ja bodyt on säilyny suht hyvänä.

Yhtään en tiedä kuinka paljon sosetta kuuluis antaa näin maisteluvaiheessa kerralla, eli ihan näppituntumalla mennään. Sen verran edistystä on kuitenkin tapahtunu, että soseen jälkeen vauva menee kunnollisille päikkäreille (jes!), kun taas ennen ollaan torkuttu silloin tällöin 15 minuuttia.  
Öisin ollaan kuitenkin heräilty jonkun verran ja mietinnöissä on, pitäiskö sitä sosetta maistella vähän iltasinkin. 

dscn0351muok.jpg

Mitä tämä on?! 

Jonkun verran vielä ihmetellään lusikkaa, eikä sille ainakaan suuta avata. Kieli laitetaan lusikan eteen, kun se ilmestyy suuhun – mikä nyt luonnollisesti vähän hankaloittaa entisestään tätä kokemattoman mutsin touhua. Ehkä se siitä kuitenkin ajan kanssa.

dscn0353muok.jpg

Toimivaksi kikaksi oon myös huomannu tuttipullosta hömpsyn tarjoamisen lusikoimisten välissä. Neiti kun ei millään malttaisi niellä safkaa, niin parin maitotipan imaisun yhteydessä edes jonkun verran sosettakin pääsisi sinne vatsaan asti. 

Päänvaivaa aiheuttaa näiden maisteluiden kesto. Kuinka te olette maistelleet? Kuulostaako viikko porkkanaa – viikko porkkana/bataattia – viikko bataattia –  viikko bataatti/kukkakaalia – viikko kukkakaalia jne -systeemi liian hosumiselta?

Ja missäköhän vaiheessa sinne suuhun uskaltaisi lykkiä tavaraa enemmän, kuin teelusikallisen? Ai vitsi, mä tunnen kuinka ne mun äidinvaistot taas lähti hiipumaan.

dscn0354muok.jpg

Yääääk!

Ps. Jos ihmettelet kuvien laatua, tsekkaa edellinen postaus..

Kommentit (19)
  1. Oi oon kokonaan missannu Hannah90 kommentin, sori! 🙂 Mun oma suu aukee automaattisesti aina kun vien sen tyypin suun lähelle :’D Pikkuhiljaa edistytään näissä jutuissa, täytyy vaan olla kärsivällinen 🙂

    19-and-pregnant Hih, eikö? :’) Nää maistelut osottautu ihan hirveen hauskoiks mun mielestä, vaikka kaikki niistä kauheesti pelotteli 😀 Voi johtua siitä, että määkin olin ihan hirveen innoissani. 

  2. Voi miten ihania ilmeitä 🙂 innolla odotan kans meidän sosemaisteluita!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *