Kovia kokenut juhlija

Eiliset baby showerit juhlittu, kämpästä raivattu ilmapallot ja serpentiinit pois, lahjoista kiitetty, tarjottavat ruoat syöty ja yli jääneet kuohuviinit + alkoholittomat boolit kaadettu viemäriin. 

Stressitaso oli huipussaan aamusta iltaan ja mielessä pyöri mm. seuraavat kysymykset:
”Kerkeenkö peseen lattiat?” 
”Miks mä jumitan taas koneella, kun pitäis siivota?”
”Taivunko vielä ajeleen sääret?”
”Miks täällä on vaan yks patonki?”
”Olikohan tää varmasti alkoholitonta?”
”Viihtyyköhän kaikki?”
”Mihin mä laitan noi sata vaippaa?”
”Muistinkohan kiittää kaikkia?”

Nyt todellakin aion vaan ja pelkästään maata päivästä toiseen ja täytellä ristikoita, jos neuvolakäyntejä ei lasketa. Tästä pitää huolen myös paketissa oleva varvas, jonka onnistuin murjomaan tänään kunnolla poikki. Tiedä sitten palaako tunto koskaan takaisin, päivystyksessä ei osattu tehdä muuta kuin teippaukset.

Onneks on edes suklaata.

Ps. Tunti ennen varvasepisodia koira onnistui vahingossa tassulla huitasemaan muutaman raskausarven auki. Voi sitä kirosanojen määrää, mikä tänään on ryöpynny mun suusta ulos. Toivottavasti muilla on ollu vähän parempi tuuri.

Kommentit (2)
  1. Joo, alkaa pikku hiljaa tuleen fiilis, että oonkohan ainoo, jolle näitä päiviä sattuu.. No niinpä, ihan hyvällä omallatunnolla taidan vetästä ton koko suklaalevyn. 

    Juhlat onneks oli jo eilen ja kerkesin niistä nauttiin, vaikka stressi vähän pilas tunnelmaa. Seura onneks kuitenkin piristi. 🙂 Sitten oliskin tullu oikee itku (eikä vaan shokista johtuva), jos juhlat olis ollu sillä hetkellä, kun me miehen kanssa istutaan päivystyksessä. 

  2. Voi vitsi, välillä on vaan NIIN tollasia päiviä kun kaikki epäonniset sattumat kasaantuu. Mutta tosiaan, onneksi on suklaata, ja se on ilo jota ei voi raskaana olevalta naiselta kieltää. 

    Toivottavasti sentään ehdit myös nauttimaan juhlistasi!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *