Love kills slowly

Vihaisia tekstiviestejä, mykkäkoulua ja yksinäisyyttä. Niistä on tämä aamu tehty. Ollaan yli 6kk oltu miehen kanssa, ku paita ja peppu ja se alkaa nyt näkyä. Ollaan tähän asti oltu sellasia ’helppoja’ persoonia, ettei turhia motkoteta toisillemme, eikä myöskään pienistä suututa. Itseasiassa meillä on ollut vaan yks sellanen riita, minkä molemmat luokittelee kunnon riidaksi ja minkä jälkeen on itkien pyydelty toiselta anteeks ja vannottu, ettei tapella enää ikinä. 

Nyt molemmista tuntuu, ettei toinen ymmärrä. Toinen tekee jotain väärin. Ehkä pienimuotoisia kommunikaatio-ongelmiakin on ilmassa.
Mun tekis mieli kirjottaa sanasta sanaan tähän kaikki, mitä viime viikkojen aikana on tapahtunu, mutta haluan antaa herralle yksityisyyttä.

Oon punninnu jonkun aikaa, olisko helpompaa olla kokonaan yksin ja mikä on vauvalle parasta. Oon itseasiassa miettiny niin paljon ja käyny niin monet kuvitteelliset keskustelut pääni sisällä, että rupeen oleen aika väsynyt. Luulen silti, että aika näyttää ja yritän mennä positiivisesti eteenpäin. Luotan tekeväni ne oikeet ratkasut äitinä, vaikka välillä vähän itkettäisikin. Ja tapahtu mitä tahansa, me pärjätään 🙂

Kommentit (2)
  1. Niinpä, kiitos hyvästä vinkistä 🙂 Nää parisuhteen huoltamis -asiat on mulle vielä niin uutta, että täytyy ottaa pieniä askelia kerrallaan ja muistaa ihan ne perusjutut; sanoa ihan muutama kiva sana päivässä toiselle ja halata ihan ilman syytäkin joskus. Muuten jää helposti p*skan maku suuhun, kun mieleen jää pelkästään ne kinaamiset ja miten toinen jättää maitopurkin pöydälle. 

  2. Etenkin riitojen keskellä on tärkeetä muistaa sanoa ääneen se, minkä helposti luulee toisen jo tietävän: olen väsynyt, olen hämmentynyt, olen jännittynyt, olen vähän kireänä, anteeksi, en ole vihainen sulle vaikka sulle ärhentelenkin. Rakastan sinua, olet tärkeä, sun kanssa on kivaa, haluan olla sun kanssa, vaikka äsken sanoinkin että oot taas tehnyt jotain väärin. Haluaisin että halaat mua heti tässä, haluaisin että ottaisit lempeästi huumorilla sen että olen hankala, haluaisin että otat mut syliin just nyt kesken riidan ja voitais vaan lopettaa tää hölmö taistelu, vaikka en osaa sitä itse lopettaa. Haluan, että meillä on kivaa, anteeksi, kokeillaanko hengähtää hetki omissa ajatuksissamme ja sitten vähän pussailla.

    Kannattaa antaa asialle aikaa – kommunikaation kehittäminen on yksi niistä projekteista, joista ei tule valmista koskaan. Juuri siksi onnistumiset siinä lämmittää sitäkin enemmän. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *