Onnea on..

muokmaha.jpg

.. kun tietää näkevänsä maailman tärkeimmän ihmisen ihan kohta ..

sam_1530muok.jpg

.. kun kotia vahtii karvainen kaveri ..

sam_1519muok.jpg
sam_1521muok.jpg
sam_1520muok.jpg
sam_1509muok.jpg

.. ja kun näkee uuden kotinsa ensimmäistä kertaa.

Onnea on monenlaista muutakin mahtunut tähän päivään. Pieniä hetkiä, kuten hellyydenosoituksia, lemppari biisin soiminen radiossa, parhaan ystävän linkittämä kuva facebookissa, äidin kanssa puhelimessa jutustelu, sisustuksen suunnittelu ja niin edelleen.

Tuleva koti oli parempi, mitä olin odottanut. Muuttopäiväksi sovittiin 1.10 ja sopimukset kirjoitetaan heti, kun uusi verokortti on tipahtanut postiluukusta. Mitään suurempia remppoja ei tarvitse tehdä, mutta pientä hienosäätöä asunto vaatii. En joka kolkasta viitsinyt ottaa kuvia, kunhan ne ”edustavimmat” nyt edes näkyisi joten kuten. Neliöitä on melko vähän, mutta ne riittää meille ja pohjaratkaisu on oikein mainio.
Mielessäni jo kuvittelen miten kalusteet sijoitetaan, missä babyn kanssa leikitään helistimillä ja kuinka hieno takapihastakin saadaan muutamalla kukkasella.  

Onnellisuusfiilikset on huipussaan, eikä mieltä paina edes maksetut laskut, mihin upposi taas omaisuus. Nyt voi huokasta, meillä on kaikki hyvin eikä asunnosta tartte enää stressata.

Kommentit (6)
  1. Niin on! Oltiin miehen kanssa, ku lapset karkkikaupassa kun avattiin ulko-ovi ja tuli kyllä heti sellanen kotoisa fiilis 🙂

  2. vaiks kuin kivan näkönen toi kämppä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *