rv 32

Jaiks 8 viikkoa jäljellä. 

Kaiken kukkuraksi kuvittelen välillä suihkussa, että ”Toi tais olla lapsivettä, pitäisköhän pakata?” 
Alushousut on ollut kuivana suihkun jälkeen kuitenkin eli eipä ole ollut tarvetta pakkaamiselle. 

Kipuja vatsan seudulla on ollut tänään koko päivän. Uskon niiden liittyvän ihon venymiseen (ja arpeutumiseen..).  Onneksi mies on kerrankin kotona, kun sattuu. Ei pelota niin paljon, jos vaikka sattuisikin synnytys käynnistymään. 
Jonkun verran myös pystyy hymyilemään toisen silitellessä.

Muuten arki pyörii tasasesti kolmen koiran ympärillä ’ruoki – siivoa’ kuviota toistaen. Pennut lähtee uusiin koteihin ensi viikolla, minkä jälkeen saan levätä ja lupaan kirjoitella vähän tiheämmin.

Tällä viikolla käyn vielä lääkärissä. Neuvolassa löydettiin virtsasta valkuaista ja nyt jännitetään onko kyse jostain vakavasta. Perhana.

Kommentit (3)
  1. Kuulostaa siis ”oikeilta”  supistuksilta. Ei nekään vielä varmaan tarkoita mitään muuta kuin, että vauva alkaa kohta tuumimaan, että pitäiskö täältä joskus syntyäkin 😉 Siis ei kiirettä, hätää tai muutakaan negatiivista -Lepoa vaan. Mullakin tuli (muistaakseni 37-38+ viikoilla) niitä juuri kävellessä paljon.

     

  2. Harjotussupistuksia on ollut muutaman viikon ajan sillon tällön, kivuttomia sellaisia. Oli melko kovia kipuja eilen, maha oli pinkeä muutamasta kohdasta ja niiden jälkeen kiristi hirveesti rintojen alta ja selästäkin.
     
    Ei ollu maailman paras idea lähteä kiertään ikeaa harsojen ja vauvan peppupyyhkeiden takia, mutta sainpahan illalla kuitenkin levättyä ja kipu hellitti 🙂 Tänään ei onneksi mitään poikkeavaa ole tuntunut ja vauva kuitenkin liikkuu normaalisti (= jatkuvasti).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *