Sänkyjä x 100

Mahassa asustavalta öykkäriltä (josta käytetään raskauspäiväkirjassa lempinimeä ”kohtuvauva” – YÖK!) puuttuu oikeastaan enää sänky. Hassusti kuvittelin sängyn valitsemisen ja ostamisen olevan helppoa.
Vaihtoehtoja on miljoona ja hintahaarukkakin sen mukainen. Toivottavasti näissä ei päde ”mitä kalliimpi – sen parempi” -sääntö, vaikka ikeasta en sänkyä kuitenkaan lähde hakemaan. 

En tunne yhtäkään äiti-ihmistä, jonka mielestä Stokke sleepi sänky ei olisi unelmien täyttymys. Mutta nyt on pakko myöntää, ettei meillä ainakaan juuri nyt ole varaa satsata pinnasänkyyn yli viittä sataa euroa. Ihan järjetön hinta!

sleep_natur.jpg
Kuva täältä

Mutta entäs nämä?

klups__safari_pi_4ad248c927004.jpg
Babytownin tuotteet on mun mielestä kaikki kivoja ja yllä olevaa Safari -sänkyäkin myydään siellä. Hintana norm. 169e eli ei hirveen kalliskaan. Kuva babytown.fi sivulta

skidi__elite_4e8af2ad02b60.jpg
Skidi: Elite norm. hinta 239e menee vajaalla neljällä kympillä budjetin yli (100-200e), mutta ei takerruta siihen.. Love it! Sänkyä ja kuva myöskin babytownilta

skidi__karoliina_4b707dc26c9cd.jpg
Vai pitäiskö sittenkin miettiä jotain ihan ”vaan” perus pinnasänkyä? Saishan sen noilla pinnasuojilla kivan näköseks, ei veis niin kauheesti tilaa ja jäis rahaa muuhunkin. Tämäkin Babytownilta, Skidi: Karoliina ja hintaa norm. 119e.

Kuinka suuri rooli rahalla on näissä asioissa? Onko se kalliimpi sänky sijoitus? Naurattaa ihan toi viimenen lause, nukunhan itsekin pirun kalliissa Jenssenin sängyssä.

Kommentit (9)
  1. Selvä 🙂 Katsonpa ihan vaan mielenkiinnosta nuokin vaihtoehdot.

  2. Mulla listan ykkösenä oli että haluan laskettavan laidan pikavapauttamilla. Ensin huokailin Brion sänkyä (oisko ollut BRio Two), mutta se sitten jäi laskuista pois. Kauan olin myös ostamassa Troll Frejaa, mutta sitä ei ollut saatavilla juuri kun olisin halunnut ostaa ja ihan varmasti ei voitu luvata että saako sitä. Sitten ostin toisen samantyylisen kuin Troll Freja. En kyllä muista merkkiä. Molemmat oli hiukan alle 200e.

    Itse odotan kolmatta, jonka pitäisi syntyä syyskuussa. Toisen jälkeen tuli annettua kaikki pois. Ei meille pitänyt tulla enempää. Jostakin kuitenkin vauvakuume kumpusi 5 vuoden tauon jälkeen. Nyt sitten on joutunut ostamaan vaunut ja pinnasängyn. Onneksi jonkin verran sain haalittua kakkosen tarvikkeita takaisin päin, niin ei ihan kaikkea tarvinnut ostaa uudelleen.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *