Siitä laihdutuksesta

423268_4703147811189_545317521_n.jpg

Hihi, naureskelin pari päivää sitten naisille, jotka vaan hengaili laitteilla ottaen kuvia toisistaan, kunnes tajusin, et ei hitsi – nythän mä oon yks niistä. Kuva kuitenkin todisteena, että salilla ollaan käyty. Ja tää nyt olkoon se mun ”before” kuva. 

Alkuun suunnitelmissa oli 10 kilon painonpudotus vähähiilarisella ruokavaliolla ja parilla liikkumiskerralla viikossa. No, tuli joulu ja anopin jouluruoat, enkä voinu vastustaa. Retkahdin ja sillä tiellä ollaan edelleen. 

Tuli kuntosali ja sen mukana uudet tavotteet. Mitäs jos mä en tyytyiskään pelkkään laihduttamiseen? Hei mitä jos mä hommaisin vähän lihastakin? Enkä mä nyt ainakaan vaan kahta kertaa viikossa halua näillä kuukausihinnoilla käydä.

Siispä, oon alottanu nyt kolmen kuukauden pudotusvaiheen. Sen kesto saattaa toki muuttua, koska en todellisuudessa tiedä kuinka nopeasti mun mammakroppa pudottaa painoa, varsinkin näillä keinoilla. 
Pudotusvaiheeseen kuuluu:
– Suht. lepsu ruokavalio. Syön niitä perhanan hiilareita ja pidän herkkupäiviä, mutta pyrin kuluttamaan paljon enemmän, mitä syön.
– Sali. Teen 3×10 toistoja painoilla, mitkä tuntuu, mutta ei liikaa. Inhottavammilla laitteilla 3×6 toistot. Joka toinen päivä jalkapainotteinen ja joka toinen päivä käsipainotteinen treeni. Viihdyn salilla noin 1,5h kerralla ja alkuun 15 minuutin lämmittely ”hiihtolaitteessa” 10km/h vauhdilla.
– Jumpat ja ulkoliikunta. Ehkä haastavinta mulle on oikeesti lähteä tonne ulos. Pyrin silti käymään edes kerran viikossa tunnin hölkkälenkillä. Jumpista sen verran, että suunnitelmissa on varailla niitä rennompia, esim tanssipainotteisia jumppia alkuun, koska mun yleiskunto on melko huonossa jamassa.
– Liikuntojen määränä noin tunti 4-6 kertaa viikossa.

Kun oon painooni tyytyväisempi, lähden hakemaan lihasta. Se tapahtuu toivottavasti näillä keinoilla:
– Ne hiilarit pois ja paljon, paljon proteiinia. Säännölliset  ruokailut.
– Salilla toistot pysyy suht samana, mutta painoja lisää. 
– Vähän kovempaa jumppaa ja kunnon juoksulenkkejä.
– Saatan alkaa viihtymään pari tuntia päivässä. Edelleen edes yks päivä viikossa lepoa.

Pliis pliis, korjatkaa jos oon nyt aivan väärillä jäljillä ja niitä vinkkejä todellakin saa ja kuuluu nyt laittaa tulemaan! 

Ps. Olis kannattanu venytellä eilen lopuks vähän enemmän. Au, au ja au. 

Kommentit (20)
  1. Heikosti nyt pari viikkoo :s Maksoin itteni kipeeks siitä salikortista ja parin käymisen jälkeen hajos auto, mitä ei oo tässä kuussa varaa korjauttaa. Eli vähän nyt siirtyy tämäkin homma 🙂 
    Mut salitreenaamisesta olin oikein positiivisesti yllättyny, ku sain revittyä itteni sinne monena päivänä viikossa ja oli vielä kivaakin 🙂 Yhdessä jumpassa tuli käytyä, mut se ei mun juttu tainnu olla..

  2. Kuinkas on mennyt?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *