Siivousurakka

Päätin aloittaa vaatehuoneen ja parvekkeen siivoukset. Kyllästyin urakointiin yhtä nopeasti, kuin ajatus oli päähäni tullutkin, joten en ole edistynyt vielä oikeastaan yhtään. Olohuoneessa lojui mm. kaikki ostetut vauvantarvikkeet, koska en yksinkertaisesti jaksanut viedä niitä parin kymmenen metrin päähän häkkikellariin. 
Kaksi säkillistä ”ei mahdu” -vaatteita lähti hyllyistä ja toivottavasti kohta miehelläkin on tilaa pitää vaatteitaan hyllyssä.
Korkokenkiä en suostu viemään kellariin. Vaikka nilkkani eivät niihin enää mahtuisikaan, voin silti ”en ole enää seksikäs” -päivän iskiessä salaa hiipiä ihastelemaan niitä ja muistella miltä näytin ne jaloissani.

Parvekkeen äklön vihreän nahkasohvan tilalle tulee viikonloppuna pieni puutarhapöytä ja pari tuolia. Sen enempää en parvekkeeseen panosta, kunhan vähän lakaisen ja vien ylimääräiset roskat pois. Asumme maantasalla, joten en mitään arvokasta uskaltaisikaan rosvojen silmille laittaa, mielessä kun pyörii edelleen varastetun pullokassin arvoitus. 

puheenaiheet ajattelin-tanaan sisustus
Kommentit (2)
  1. En yhtään tiedä kuka se on, asutaan kuitenki tässä juoppojen seudulla nyt vielä, ni voihan se olla vaikka yläkerran naapurikin 😀

  2. mää (mahvi)
    23.5.2012, 19:04

    varastetust pullokassist tulee ekana mielee jusat sun muut 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *