Tämä päivä

sam_1814muok.jpg
Ensimmäinen syöttö+vaipanvaihto hoidettu. Tänään oli isin vuoro ensimmäistä kertaa, mutta päätin nousta sängystä kuitenkin samaan aikaan. Sänkyjen petaus + pesukone pyörimään + äiti suihkuun.

sam_1817muok.jpg

sam_1819muok.jpg
Vauva nukahtaa ensimmäisille päikkäreille tunnin seurustelun jälkeen. Juodaan miehen kanssa aamukahvit, minkä jälkeen mies vie koiraa ja minä bloggaan.

sam_1825muok.jpg
Tunnin päikkäreiden jälkeen toinen syöttö + vaipanvaihto. 

sam_1831muok.jpg
Jumpat, joihin kuuluu mahallaan olo (niskatreeni), lelun seuraaminen katseella/pään kääntely ja käsien+jalkojen yhteen taputtaminen.

Vähän taas pullosta tavaraa suuhun ja pitäis olla päikkäriaika, mutta kummallisesti kuuluu ähinää pinnasängystä. Äiti hoitaa asioita koneella/puhelimella.

Mies lähtee kauppaan ja tässä vaiheessa normaalisti siivoilisin, mutta vauva ei nukahda millään. Seurustellaan, tuuditellaan, ruokitaan ja vaihdetaan vaippaa. Välillä vauva torkahtelee syliin. Nää on taas näitä päiviä, mutta onneks näitä on harvemmin. Tekis mieli mennä vaunuileen, mutta vauva on nuhanen. Mies vie koiraa, mä saan jotenkin edes pyykit ripustettua.

sam_1839muok.jpg

Mun oma äiti tulee töiden jälkeen käymään. Vauva nukkuu minipäikkärit taas, tällä kertaa omassa sängyssäänkin.

sam_1798muok.jpg

Keitän pullot, vauva herää ja alkaa iltatankkaus.

sam_1843muok.jpg
Ruokaa mulle ja miehelle. Ruoan jälkeen kuunnellaan vatsavaivakitinää ja itkua ja nukuttaminen venyy tunnilla.

sam_1796muok.jpg
Vauvan nukahtamisen jälkeen vielä tiskaan+järjestelen paikkoja. Lataan kahvinkeittimen ja oon hetken aikaa koneella. Mies käy saunassa, taidan mennä myös ennen nukkumaanmenoa. Normaalisti tää oma aika venyis kahteen asti, mut huomenna on aikanen herätys. Koira viedään vielä ulos.

Aika perus kotipäivä. Mielenkiintosempaa olis ollu varmaan kirjottaa ja lukea päivästä, kun ollaan jossain ja tehdään erikoisempia juttuja, mutta tämmöstä tää tylsempi arki on meillä. Jos vauvalla on vatsavaivoja, menee keskittyminen kokonaan siihen eikä aikaa jää juurikaan muuhun. Ei se mitään, mä tykkään mun arjesta 🙂

suhteet oma-elama ystavat-ja-perhe ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. On joo, hahhah 😀  

  2. Pikkuinen on ilmeisesti tuossa yhdessä kuvassa mummonsa sylissä? Jouduin ihan pari kertaa katsomaan että onko hän minun äitini sylissä. 😀 Ja minun prinsessa keskimmäinen olisi NIIIIN kateellinen teidän ruoasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *