Tästä ei tule ruokablogia

Musta ja kuiva karjalanpaisti á la Iitu.

sam_1807muok.jpg

Jotta onnistuisit tässä;

– Esikypsennä lihoja vähän kauemmin pannulla, kuin normaalisti
– Kaada lihat, eri kokoluokkaa olevat sipulit ja pienen pienet porkkanat vuokaan
– Pelkän hanaveden lisäämisen sijaan kiehauta paistopannulla vettä + kokonainen lihaliemikuutio. (Äiti käyttää siitä kuutiosta muuten aina puolikkaita, mä en ymmärrä kuinka paljon sitä kuuluu käyttää eri ruokiin, mistä syystä viskelen kokonaisia ja irvistelen sitten ruokapöydässä.) Kaada vesi vuokaan, niin että lihat peittyy.
– Lisää pippurit ja laakerinlehdet. Niitäkin vähän enemmän, kuin ohjeessa sanotaan.
– Muistat tässä vaiheessa, että unohdit laittaa suolaa. Vain päällimmäiset lihat maustuu ja suolapurkista lorahtaa tälläkin kerralla liikaa.
– Katsele uunin lasin takana kuinka vesi haihtuu jo tunnin päästä ja lihat alkaa mustua, vaikka paistoaika on kolme tuntia.
– Kiroile ja aja Hesburgeriin. 

sam_1808muok.jpg

Kommentit (7)
  1. Sitä nestettä vaikka ihan vettä voi lisätä sinne astiaan välillä 🙂 ja sekoittaa pohjalla olevia pinnalle. 🙂

    Siellä oliki joku jo tästä sanonu 🙂

  2. Hah, no hyvä että tykkäsit 😀 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *