Berliinin parhaat

Meidän matkalla.

Berliini jaksaa aina yllättää. Kaupunki on täynnä ihastuttavia yksityiskohtia ja meininki on aivan omanlaistaan. Rentoa kaupunkioleilua voi toteuttaa missä tahansa, mutta Berliini antaa sille todellisen merkityksensä.

 

berliini1.png

Berliini on pullollaan ihastuttavia ravintoloita ja erilaisia kuppiloita, joiden eriparisuus ja pieni rähjäisyys kiehtoo.  //  Kaakeleiden yksityiskohtien tutkimista.  //  Kulman takaa löytyi poni, vuohi ja pari lammasta.  //  Ehkä suloisin pieni suihkulähde.  //  Levykauppa jossakin syvällä sisäpihalla.  //  Kävellen näkee eniten ja kaupunki pääsee aina yllättämään.

 

Screen Shot 2016-05-06 at 23.21.32.png

Viikolle sattui Gallery Weekend, joten vierailimme What The Weekend Is Galleryn ryhmänäyttelyn avajaisissa. Urban Spree Galeriessa oli esillä 58 taiteilijan töitä. Samalla alueella, Astra Kulturhausilla, olimme pari vuotta sitten Damon Albarnin keikalla. Ihania muistoja.

 

berliini2.png

Berliini on täynnä kaikenlaisia vintage-kauppoja. On inspiroivia, pieniä putiikkeja ja valtavia monikerroksisia halleja. Huippulöytöjä on helppo tehdä.  // Värit, valot ja uudet paikat kiehtovat pientä matkalaista.

 

berliini3.png

Berliini, döner ja currywurst. Falafelit pettivät tällä kertaa epägluteenittomuudella ja siirryin syömään katukeittiöissä tellerit dönerillä (döner-lautasia ilman leipää). Hyvää, mutta raskasta.  //  Varsin salonkikelpoistakin versioita katukeittiön herkusta löytyi viinilasin kylkeen.  //  Frida sai ensimmäistä kertaa maistaa noita mielestäni pahuuden ilmentymiä, maissinaksuja. Tykkäsi tietysti. Sovimme, että ne kuuluvat silti vain matkoille. Käteviä kyllä, kun haluaa itse syödä ruokansa loppuun.

 

berliini4.png

Paitsi kaupunkia itseään, niin myös sukulointia. Ihana koti ja tärkeitä hetkiä. Saman pöydän ääressä istuttiin iltaa pitkään yöhön asti, syötiin herkullisia illallisia, sekä tehtiin aarrekarttoja ja kuvitettiin tarinoita lasten kanssa.

 

Kommentit (2)
 1. Todella kauniita kuvia ja yksityiskohtia! Ihanalta näyttää tuo ryhmänäyttely!

  Kaikkea hyvää ja positiivista päivääsi!

  -Isla
  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html
  (uusi blogi, tervetuloa kurkkailemaan!)

  1. Kiitos!

   Ihanaa uutta viikkoa sinulle!

   -Olenkin käynyt tuota blogia seurailemassa! Toivottavasti muutkin löytää! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *