bObles Designmuseossa

Designmuseossa järjestettiin eilen bObles tumbling time-leikkituokio ja olimme Fridan kanssa tutustumassa bObles-kalusteiden tarinaan ja leikkimahdollisuuksiin. Samalla saimme vierailla Designmuseon syksyn suurnäyttelyssä, Lapsen vuosisata -Pohjoismainen muotoilu ja lapset 1900-2014. Tapahtumassa oli mukana myös Isyyspakkaus-blogin Tommi sekä Oi mutsi mutsi-blogin Elsa. 

Frida innostui ottamaan ennennäkemättömiä spurtteja ryömien, aina kun näki mieluisan bObles-hahmon näköpiirissään. Ja niitähän riitti. Tyttö taisi olla nuorin osallistujista, mutta oli ihanaa nähdä, kuinka paljon leikkimahdollisuuksia bObles-kalusteet tarjoavat jo vauvalle. Opin, miten bObles-kanan päällä voi itsekin keinua vauvan kanssa ja harjoittaa samalla keskivartalon lihaksia! Ihastuimme erityisesti donitsiin, ankanpoikaseen, krokotiiliin ja elefanttiin. Tai no, kaikkiin!

 

bobles3.png

 

bOblesit kääriytyvät raidalliseen ulkoasuun, jossa saman värin eri sävyt luovat harmonisen ulkonäön. Siten ne on helppo yhdistää muuhun sisustukseen. Värivaihtoehdoissa on sinistä, pinkkiä, vihreää, violettia ja harmaata. Alunperin harmaa oli ”limited edition”-väri, mutta suuren suosion saatuaan se kuulemma näyttää jäävän valikoimiin pysyvästi. Ihanaa! 

Mukaan saimme bObles-kanan ja näyttelystä kertovan kirjan. Valitsin kotona jo olleen, harmaan kanan kaveriksi vihreän kanan. Se sopii täydellisesti olohuoneessa oleviin värikkäisiin tauluihin! 

Designmuseon näyttelyssä on esillä pohjoismaista lapsille suunnattua muotoilua. Tuttuja ihanuuksia ja itselle uusia, ihastuttavia yllätyksiä. Meillä pohjoismaissa on pitkät juuret lapsille suunnitelluissa tuotteissa ja siten myös lasten aseman kehittämisessä. Upea, yksinkertainen ja toimiva muotoilu voi olla meille arkipäivää. Siitä kannattaa olla ylpeä! Lapsen vuosisata-näyttely Designmuseossa 13.3.2016 saakka.

 

Psst! Aiemmasta kirjoituksestani voit lukea näppärän keinon puhdistaa bOblesit!

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *