Imettäjän vaatekaapilla

Vaatekaappini on tänä vuonna kokenut mullistuksen. Tyylini ei. Työ muodin parissa näkyy pukeutumisessani ja poimin uusista trendeistä tyyliini sopivat jutut. Toki olen tänä vuonna tuskaillut mahani kanssa supistuvaa housuvalikoimaa. Nyt, imettäessä, olen joutunut unohtamaan ainakin umpinaiset mekot ja muhkeat mohairneuleet hetkeksi. Tänä vuonna uusia trendituotteita on ilmestynyt vaatekaappiini paljon vähemmän. Olen panostanut laadukkaisiin, käytännöllisiin ja yksinkertaisiin tuotteisiin. Perustuotteisiin.

Imettäjän vaatekaapin perusta on imetystopit. Boobin perustoppi on suosikkini. Se on peittävämpi kuin naruolkaintopit ja paljastaa vähemmän myös imettäessä. Niitä naruolkaimellisia käytän neuleiden ja muiden umpinaisten puseroiden alla. Väreistä mustaa ja valkoista on helppo löytää, mutta kaipaisin myös luonnonvalkoista, beigeä ja harmaata. Aikaisemmin en edes vieraillut perustrikoo-osastoilla, joten tämä on ollut mullistavin osuus vaatekaapissani. Juuri muita imetysvaatteita en ole tarvinnut, jos liivejä ei lasketa. Liivit onkin sitten ihan oma lukunsa.

Imetystopin lisäksi tämän imettäjän vaatekaapissa on yksi huippu löytö. Irtokaulus. Sen alta saa juuri sopivasti rintaa esiin eikä imetystoppia välttämättä tarvitse. Täydellistä. 

Ostin upean YSL:n irtokauluksen kesällä jo perinteeksi muodostuneella kirppiskierroksella. Se maksoi 2 euroa. Olen etsinyt kaulukselle ohutta neuletta täydelliseksi kumppaniksi. Tänään taisin sen löytää. Ja vielä alesta! Lisäksi löysin neuletakin. Yksi imettäjän vaatekaapin tärkeistä kappaleista. Tätäkään perusvaatetta ei vaatekaapissani ollut aikaisemmin. 

kuva 1.JPG

kuva 2.JPG

paidat.png

 Irtokaulus: YSL, vintage. Vastaavia irtokauluksia saa esimerkiksi COS:lta.

Neule ja neuletakki: COS.

Kommentit (4)
 1. Muistan myös omalta imetysajaltani tuon tuskailun vaatteiden kanssa kun aina piti olla joko napitettava paita tai löysä paita plus imetystoppi ja nuo lämpimän muhkeat neuleet eivät tulleet kysymykseenkään. 

  1. Juu ei tässä ihan pelkästään mielihalujen mukaan voi pukeutua 😀

 2. Mä oon nyt vasta hiljattain havahtunut tohon imetysvaateongelmaan, että en suinkaan saa omia vaatteitani käyttöön raskausajan jälkeen… ehkä jopa normaalia vähemmän, koska nyt on sentään monet omat neuleet mennyt vielä. Mutta montako Boobin toppia ihminen tarvii että pyykkikierto ei muodostu ongelmaksi? Täytyy yrittää niitä käytettynä metsästää kun ovat aika hintavia.

  1. Ensimmäiset kuukaudet synnytyksen jälkeen tosiaan oli vaatekaapin myllerrystä. Raskausajan vaatteisiin oli jo kyllästynyt, mutta vanhoihin ei vielä mahtunut. Lisäksi pelkäsin koko ajan rintatulehdusta, joten laitoin kerroksia lämpiminä syyspäivinäkin. Silloin todella ihmettelin niitä avoimia naruolkain-imetystoppeja… Itsellä oli alkuun vain yksi Boobin toppi ja kaksi naruolkaintoppia, myöhemmin tuli kaksi toppia lisää. Nyt ostoslistalla on valkoinen Boobin toppi kun ehkä jo kehtaa valkoista käyttää. Omalla kokemuksella ei kannata alkuun ostaa montaa jos koko muuttuu. Tässä neljässä kuukaudessa on rinnat ja maha jo pienentynyt sen verran että voi siirtyä pienempään kokoon. Ja jos tykkää väreistä niin niitä voi saada nyt alesta! Mustaa ja valkoista toppia on myös välillä jollyroomissa tai ozbabyssa pienellä alella. Kierrätettyjä oon ite kanssa yrittäny metsästää, mutta aina menee ohi!

   Ja siitä pyykkikierrosta. Meillä ainakin alko pyykkikone laulaa heti kun vauva syntyi… 😀

    

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *