Isänpäivään lahjalla vai ilman?

Viime vuonna oli Allun ensimmäinen isänpäivä ja panostus oli sen mukainen. Ainakin jos sitä vertaa tähän vuoteen. Oikeastaan ajattelen, että isänpäivän lahjat ovat tulevaisuudessa makarooneista ja kultaspraystä kyhättyjen solmioneulojen tasolla. Eli Fridan tehtävälistalla. Ensimmäinen isänpäivä tuntui todella merkitykselliseltä, joten autoin Fridaa hieman. Tänä vuonnakin piti, mutta huomaan myöhästyväni valmisteluissa. Torstaina piti mennä leikkipuistoon askartelemaan isänpäiväkortti, mutta sain yöllä maailman kamalimman vatsataudin. Nyt on siis kortti tekemättä ja lahja ostamatta. Totaalityhjennyksen jälkeen olokin on vielä vähän heikko.

Jos meinaan suunnata lahjaostoksille sen tulee olla tällä kertaa vaivatonta. In and out. Vapaaillat ja ylimääräiset kalja-lahjakortit eivät silti tule kysymykseen, sillä mielestäni kumpikaan ei tarvitse erityisiä free passeja voidakseen viettää aikaa kodin ulkopuolella. Kun voimia kertyy lisää suuntaan todennäköisesti TRE lifestylekauppaan, Beamhilliin tai Arelalle. Tai sitten ihan vain tuohon lähelle, Hakaniemen Emotioniin. Tatuatan ja Black and White Recods -levykaupan lahjakortit ovat myös hyviä vaihtoehtoja. 

 

lahjoja.png

Kuvat: Sokos / TRE / Beamhill / Levykauppa äx / Tatuata / Areala 

 

Jotain olen sentään osannut (sähköisesti) hoitaa: Varasin meille isänpäiväbrunssin Roots Helsingistä. Pahimmassa tapauksessa sekin riittää ja lahjaideat voi siirtää jouluun. (Olisikohan tämä ensimmäinen joulu, kun ostamme joululahjat toisillemme?)

 

Screen Shot 2016-11-11 at 16.36.12.png

Viime vuonna tilasin Allulle kaiverretun Promise Designsin rannekorun Etsystä.

 

Autatteko te pieniä isänpäivälahjojen hankinnassa vai onko yhteinen aika parasta isänpäivänä?

 

Kommentit (2)
  1. Lahjalla. Ymmärrän koulukuntaerot mutta kerroin jo odotusaikana miehelle että vaikka en hänen äitinsä olekaan, oletan että hän auttaa niin kauan kun vauva ei itse osaa huolehtia äitienpäivämuistamisesta. Saman toteutan mielelläni toisinpäin. Meillä vietetään siis ensimmäistä isänpäivää tänään ja olen ihan tyytyväinen omaan panostukseeni. Kortti askarreltiin jalankuvalla, lisäksi mies sai valokuvakirjan johon keräsin isän ja pojan yhteiskuvia sekä lahjakortin tiettyyn elämykseen.

    1. Kuulostaa hyvältä! Toivottavasti isänpäivä oli onnistunut! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *