Läpi meni!

melli.png

 

Pikastartti opiskelevaksi kotiäidiksi vaati venymistä ja tehokkuutta aika monessa asiassa. Välillä ajattelin, että onneksi tämä on vain lyhyt hetki.

 

melli1.png

 

Stressasin ajoittain niin että hävettää. Nukuin aivan liian vähän. Jännitin hulluna lopputenttejä ja tuloksia.

 

melli2.png

 

Fridaa katsoessa muistin, mikä lopulta oikeasti on tärkeää, eikä arvosanoilla ole merkitystä. Olen joka tapauksessa tehnyt aika siistin jutun. Oppinut ja kehittänyt itseäni. 

 

melli3.png

 

Ja jummi jammi, pääsin kirkkaasti läpi! 

 

melli4.png

 

Kerron myöhemmin millaista opiskelu kotiäitinä oikeasti oli, mitä se vaati ja mitä siitä sai, sekä miltä se tuntui. Ja oliko kaiken hinta sittenkin korkeampi kuin taloudellinen voitto kotihoidontukeen verrattuna?

Jos opiskelu hoitovapaalla mietityttää, olisi mukava kuulla mistä erityisesti haluaisit lukea! 

 

Mekko on saatu Melli EcoDesignilta.

 

 

Lue myös: 

Salamapäätös opiskelevaksi kotiäidiksi

Ensimmäinen opiskeluviikko lukuina

Valitsimme epätasa-arvoisen perhevapaan

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (8)
 1. Onnea! Mua kiinnostaisi lukea, mitä opiskelit ja oliko sun opinnot verkkokursseja vai läsnäoloa vaativia luentoja? Itse olen miettinyt opiskelua myös vanhempain- ja hoitovapaan aikana, mutta iltaluennot ei juuri nappaa 🙁

 2. Moi, sulla on kiva blogi 🙂 Ja onnea! Itsekin samojen haasteiden äärellä kotiäidin näkökulmasta, elämää vaikeuttaa vielä vähän se, että koti on Turussa ja koulu toisella puolella Suomea Jyväskylässä 😀 Mutta kai tästäkin selvitään!

  1. Milla / Periaatteen Nainen
   18.5.2017, 04:58

   Mä opiskelin Jyväskylässä ja samalla sain kolme lasta Helsingissä – ja nyt vihdoin on kandi tehty (eikä siihen mennyt kuin noin sata tuntia Onnibussissa ja seitsemän vuotta). Tsemppiä siis, kannattaa pyytää niin paljon etänä tehtäväksi kursseja kuin kehtaa (itse selvisin lopulta aika vähällä läsnäololla…).

  2. Oih, kuulostaa rajulta setiltä! Kyllä varmasti selviätte, vaikka haasteita onkin. Onni on kyllä se, että laittaa asioita vähän eri tavalla perspektiiviin nykyään ja yrittää myöntää välillä, ettei kaikkeen vaan ehdi. 🙂

   Kiitos! <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *