Lokakuun palat

Rakkautta & Mamarkiaa

Sen jälkeen kun Frida täytti vuoden olen täysin unohtanut kuukausisynttärit. Huomaan silti kaipaavani kuukausikatsauksia, joten kokosin yhteen lokakuun mieleenpainuvimmat jutut.

Puistot. Välillä tuntuu, että päivät ovat täynnä puistoa, päikkäreitä ja ruuan valmistusta. Arkea, kuten Allu puki sanoiksi sen jälkeen, kun olin valittanut jatkuvasta ruuan valmistuksen ja sitä vaativan kaupassa käynnin rasittavuutta. 

 

Tässä oli ilta, jolloin valitsimme yhteisen puistoilun ja kirjastokäynnin illallisen sijaan.

Lintuja ihmetellään keinussa ja kotona ruokapöydässä.

 

Ensimmäiset kerrat. Valtavat lehtikasat ihastutti, mutta mikään ei vetänyt vertoja vesilätäköille! Ensimmäinen puistotapaturmakin sattui, kun vähän isompi lapsi yritti hätistää Fridan metallikärryn reunalta vetäisemällä kärryä äkisti. Vähän verta ja turvonnut huuli jäi muistoksi siitä puistoreissusta. 

 

 

Puistojen ohessa päiviini on salakavalasti keplotellut kahvi. Parhaimmalta se maistuu puiston jälkeen, yleensä Helsingin Kahvipaahtimon kahvilasta noudettuna.

 

 

Kulttuuria ja tapahtumia. Oikeasti koko lokakuu ei mennyt leikkipuistoissa tai kauhaa ja tahranpoistoainetta pidellen. Kävin kivoissa tapahtumissa yksin, Fridan kanssa ja koko perheen voimin. Äitini tuli päästämään meidät Allun kanssa myös leffaan!

 

Lilyläisten tapaamisessa vietettiin hauska iltapäivä. Blogijalkailtiin Tuulin kanssa nauramisen ja vegeherkkujen aiheuttamissa huuruissa.

Frida ja blogimenot on joskus haastava yhdistelmä, vaikka yleensä tyttö ihastuttaakin.

Siksi on ihana välillä päästä yksinkin.

Treffejä varten tehtiin valelähtö, ettei lähdettäisi kesken päiväunien. Kotiin palattiin vasta, kun mummu oli nukuttanut yöunillekin!

 

Frida. Meno oli lokakuussa erityisen vallatonta. Ja oppihan pieni keimailija kävelemään heti kuun alussa! Lokakuun päättyessä uusi tepasteluleikki oli jo löytynyt. Frida rakastaa kietoutua vaatteisiin ja kävelee sitten peilin eteen ihastelemaan. Jos pukeutumiseen saa apua, niin huput ja pipot ovat parhaimpia söpöstelytarvikkeita. Ilveily pysyi matkassa koko kuukauden ja vaikuttaa sisäänrakennetulta ominaisuudelta.

 

 

Kommentoi