Lomasuunnitelmia

Äitiysloma muuttui hoitovapaaksi toukokuussa. Loma-sanan häviämisen myötä tässä voisi kai viettää hieman kesälomaa! Virallinen perheloma-osuus alkaa ensi viikolla, kun Allu jää lomalle. Pieneen lomafiilikseen olen päässyt jo tällä viikolla, sillä olen vihdoin opetellut kaikkien omien ryhmäliikuntatuntieni ohjelmat ja stressi on voitettu taas hetkeksi. Olen ohjannut viimeisen kahden viikon aikana 18 tuntia, ja tällä viikolla oli vain yksi ohjaus. Sekin tuo rennompaa kesäfiilistä. Olen myös hieman saanut purettua kirppiskaaosta vaatehuoneessa ja myynyt facebook-kirppiksillä kassillisen vaatteita. 

Lomasuunnitelmat perheloman ensimmäiselle jaksolle on aivan auki. Tarve olisi päästä johonkin ihan vain kolmestaan. Vauva lisää panoksia ja ylimääräisiä vapaita kai kuuluisi käyttää sukulointiin. Aion olla itsekäs ja vaalia omaa perhe-aikaa, sekä ottaa aikaa myös hieman molempien omille riennoille. Kesälomalla käytetyt rahat ovat suoraan pois loppuvuodelle budjetoiduista hoitovapaa -säästöistä. On siis mietittävä tarkkaan minne suuntaa lomailemaan. 

Suunnitelmissa oli lähteä ensi viikolla Tukholmaan, mutta reissusuunnitelmat ovat jääneet kiireen ja väsymyksen jalkoihin. Lisäksi Allu huomasi tällä viikolla Vilnaan lähtiessään tarkistaa passinsa voimassaoloajan. Sehän oli vanhentunut! Ainakin sain passittomana työmatkanneen mieheni takaisin kotiin. Olkoon millainen loma tahansa, ainakin se voi alkaa yhdessä!

 

Screen Shot 2016-07-14 at 22.44.38.png

Screen Shot 2016-07-14 at 22.43.36.png

Screen Shot 2016-07-14 at 22.39.59.png

Haalari ja pipo: Melli EcoDesign (saatu)  /  Kengät: Zara

 

Viikonloppuna suuntaamme Pielavedelle mökille. Keski-Suomen parhaimmat levähdyspaikat ja muut vinkit otetaan vastaan! 

 

PS. Blogi päivittyy (toivottavasti) myös lomaviikoilla. Kannattaa kuitenkin seurata instagramia

Kommentit (2)
 1. Jos pysähdytte Jyväskylässä, niin Harjun paperi ja Pienikamari ovat ihania kauppoja. Ne on aika lähellä toisiaan ja samoilta huudeilta löytyy vielä Mäki-Matin perhepuisto, jossa on hyvä jaloitella kesken ajomatkan.

  Kivaa reissua 🙂

  1. Perhepuisto on huikee vinkki! Noi kaupat taidankin muistaa, ainakin pystyn paikantamaan sijainnin muistista. 🙂

   Huomenna ajetaan vielä uudestaan Jyväskylän kautta…

   Kiitos!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *