Millainen oli Lastentori?

lastentori2.png

 

Lauantain Lastentorilla oli meininki kohdillaan! Alppilan seurakuntakeskus tarjosi hyvät tilat tapahtumalle, sillä ainakin kirppispöydän takaa näytti siltä, että suurikin osallistujamäärä mahtui hyvin rientoihin. Vuosi sitten Lastentori järjestettiin Kustannusosakeyhtiö Tammen tiloissa Korkeavuorenkadulla, ja silloin 3 kuukautta vanhan pötkylän kanssa oli todella haastava liikkua ahtaissa sisätiloissa. Tein nopean rundin ja ostin bObles -kanan Allun ja Fridan odotellessa yläkerrassa. Keväällä Lastentori taas oli Kampin kauppakeskuksen 3. kerroksessa. En itse silloin päässyt paikalle, mutta ehdotin Allulle tapahtumaa päiväaktiviteetiksi Fridan kanssa. Sain viestin: ”Tää on helvetti. Ekaks tänne ei meinaa päästä, ja kun pääsee, niin täältä ei pääse pois.”

Allua on ollut aika vaikea saada koko perheen tapahtumiin (sattuneesta syystä), mutta nyt he viihtyivät Fridan kanssa paikan päällä jopa pari tuntia! Siihen asti, että Frida väsähti ja nukahti rattaisiin. Itse pääsin kierrokselle vasta päivän päätteeksi, kun kirppishommat alkoivat rauhoittumaan. 

 

lt4.png

Skandinaavista suunnittelua Suomesta ja Tanskasta: Viimeistelty ja valloittava Baby Wallaby, sekä innovatiivinen ja hauska bObles.

lt5.png

Askartelu- ja jumppainspiraatiota: Pop Up Kemut ja Suomen Voimistelutuote

lt6.png

Uudet kovat: Kiddow ja Oot Niin Ihana

lastentori3.png

 

Kirppistelin Emmyn ja Plastexin välissä. Emmy oli täysin uusi tuttavuus ja nappasin ystävälle hänen kauan himoitsemansa Papun Neulaset -viltin alle 19 eurolla! Lisäsin Emmyn tehtävälistani Tutustu -kohtaan.

Kiitos kaikille kirppispöydän äärellä käyneille hauskoista jutuista ja kaupoista! Toivottavasti kiertoon lähteneistä vaatteista on iloa seuraaville käyttäjille. Vauvanvaatteiden myymisessä on muuten myös se hyvä puoli, että saa nähdä ihania pikkuisia. Yhtä 5 kuukautta vanhaa vauvaa sain pitää sylissäkin! Kävelin kotiin hyväntuulisena ja hurjalla kiireellä yllättämään Fridaa ilmapalloilla.

Kiitos Lasten PR ja Riikan blogi hienosti järjestetystä tapahtumasta ja siitä, että kaikilla oli varmasti yhtä energinen ja iloinen olo kotimatkalla! 

 

Teittekö te hyviä löytöjä tai uusia tuttavuuksia Lastentorilla?

 

Kommentit (2)
  1. Niinpä! Ehkä seuraavalla kerralla! 🙂

  2. Harmi, ettei päästy mukaan – vaikka samassa maassakin oltiin (aika kaukana Helsingistä tosin…)! Kiva kuulla, että oli onnistunut tapahtuma!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *