Parhaat kuorinta-aineet

Kuvitellaanpa vapaapäivän aamu, jolloin mahdollisuus nukkumiseen on olemassa, mutta unirauha keskeytetään jatkuvasti. Aika ärsyttävää vai mitä?

Tällaisen aamun yllättämänä ei voinut muuta, kuin sulkeutua kylpyhuoneeseen parin kuorinta-aineen kanssa. Sillä jos ei voi nukkua, voi tehdä jotain muuta itsensä hyväksi. 

 

darkcoffee.png

flowkuorinta.png

 

Jo aiemminkin hehkuttamani Esse Cocoa Exfoliator on paras koskaan käyttämistäni kasvojen kuorinta-aineista. Samettinen ja makean tuoksuinen aine on kuin hieroisi jotain hyvää tekevää herkkua kasvoille. Ihosta tulee niin sileä ja hehkuva, että haluaisin ylläpitää sen sellaisena jatkuvasti. Valitettavasti tehot eivät riitä ylläpitämään sileyttä koko viikoksi, joka on kuorinnan suositeltu käyttöväli.

 

kuorintapäivä.png

 

Flow Cosmeticsin uusi Tumma Kahvi suolakuorinta on vedetön ja säilyy siksi ilman säilöntäaineita. Kuorinta-aine on melko kuivaa, joten sen levittäminen vaatii vettä ja huolellisuutta. Hyvä niin, sillä kovin juoksevia kuorinta-aineita tulee helposti läiskittyä ihoon liian suurpiirteisesti. Kahvi ja greipin yhdistelmä tekee tästä erityisen toimivan aamuiseen hemmotteluhetkeen. Ihosta tulee todella pehmeä ja kosteutettu. Itseasiassa tunsin voidemaisen tunteen ihollani vielä illalla saunassakin.

 

flowcoffee.png

 

Päivän kuorintastartti kohotti mieltä yllättävän paljon. Ensi kerralla luon vähän nautinnollisemman ympäristön, sillä nyt tunnelmavaloa toi pyyhkeellä peitetty peilikaapin valaisin. 

 

Suositus siis näille kuorinnoille sekä positiiviselle mielelle.

Ihanaa viikkoa! 

 

 

(Flow Dark Coffee Body Scrub on saatu blogin kautta.)

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (1)
  1. a given article is very interesting and very useful for me,

    https://catninja.org/
    http://wormate-io.com/

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *