Perhe-elämää Kalliossa, osa 2: After works

Lupasin edellisessä kirjoituksessa kertoa meidän arkeen ja meininkiin sopivista paikoista Kalliossa. Huolimatta työmatkastani, joka vei kaksi arki-iltaa, ehdimme tällä viikolla nautiskella myös toisen yhteisen illan kodin ulkopuolella. Perjantaina haimme Fridan yhdessä päiväkodista ja tarkoitus oli vain käväistä kirjastossa. Poikkesimme kuitenkin Kallion kirjaston vieressä sijaitsevaan Ipin Kulmakuppilaan. Tätä ihastuttavaa paikkaa voisi kuvailla jopa meidän kantikseksi. Äitiyslomalla tutuiksi tuli lounaat ja kahvittelut ystävien kanssa, opintovapaalla karkasin kirjastosta välipalalle mukavampaan lukutuoliin ja nyt työarjessa voi poiketa mehulla tai työ- ja tarhapäivän jälkeen. Perjantaina homman nimi oli tietysti after works.

Ipin Kulmassa parasta on välitön meininki, kaunis design ja hyvä valikoima (myös gluteenitonta). Erityismaininnan saa keltaiset syöttötuolit, upea yläkerta ja tilavat hoitohuoneet.

 

ipi.png

ipi2.png

 

ipi3.png

 

Ipin Kulmakuppilaa vastapäätä on vielä pääsiäiseen asti avoinna Uusix Pop Up. Kyseessä on Helsingin kaupungin sosiaali- ja terveystoimen työllistymisen tuen yksikkö, joka järjestää kuntouttavaa työtoimintaa työttömille helsinkiläisille. Tuotteiden valmistuksessa, työntekijöiden hyvinvoinnissa ja ympäristöasioissa noudatetaan eettisiä ja kestävän kehityksen periaatteita. Pop Up oli taidolla rakennettu, julkisivu herätti huomiota ja esillepano oli informatiivinen ja inspiroiva. Frida ihasteli pehmopöllöjä ja kertoi pelkäävänsä katosta roikkuvia reppuja. Kerroin, että reput on tehty veneiden purjeista ja lauleskelimme Joose Keskitalon Saimaan rannalla -biisiä. Sitten pienet purjeista tehdyt pussukat olivatkin jo mielenkiintoisia ja helposti lähestyttäviä. Kotiin ostimme pari keittiöpyyhettä, jotka on tehty käytöstä poistetusta Finnairin business-luokan lakanasta. 

 

u6.png

 

u62.png

 

u63.png

Pussukoita käytöstä poistetuista pressuista, purjeista ja messumatoista.

 

 

Lue myös:

Perhe-elämää Kalliossa, osa 1: Kampaajalla

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (2)
  1. Onpa kivan oloisia paikkoja. Toivottavasti kirjoitat jatkossakin tämän tyyppisiä vinkkejä!

    1. Juu suosittelen! Kiitos, kiva kuulla että tällaiset kiinnostaa! 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *