Ryhtiliike

Holtiton ryhti ja keskivartalo.

Terveisin,

Raskaus, 14 kiloa ja Imetys

 

Synnytyksen jälkeen aloin hahmottamaan ryhtiäni Belly Binder tukivyön avulla, mutta se näkyi vaatteiden alta ja rullaantui ikävästi. Puolitoista kuukautta synnytyksestä löysin korsetin, joka paitsi muistutti ryhdistä, teki minulle vyötärön, jota minulla ei koskaan tasapaksussa keskivartalossa ollut.

Olin koukussa. 

Nyt, viisi kuukautta myöhemmin, käytän korsettia edelleen lähes päivittäin. Se ei tue enää samalla tavalla, ja tarvitsisinkin jo pienemmän koon. Ryhdin ongelmat on enää hartiaseudulla. Keskivartalokin on löytänyt jo tukilihaksensa. 

Mutta se vyötärö! 

 

Screen Shot 2016-03-08 at 21.17.33.png

Korsetti: Esbelt Ipanema, Biancaneve  /  Nahkahousut: Isabel Marant for H&M

 

korsetti.png

 

 

Kommentit (11)
 1. Mä olen myös katsellut tuota Esbeltiä aikaisemmin, törmännyt siihen lähinnä fitness -blogien kautta (Biancaneve). MUTTA, onko oikeasti hintansa väärti? 😮 Sitä jäin miettimään, enkä ole vielä uskaltanut itselleni tilata…eikä toisaalta vielä edes tiedä, mitä kokoa pitäisi valita.

  1. Riippuu varmasti myös mitä siltä toivoo. Itselleni antoi hyvän avun ryhdin hahmottamiseen ja ylläpitämiseen (muistuttamaan oikeasta asennosta), ja positiivisesti vaikutti myös omaan itsetuntoon raskauden jälkeen, kun löysän vatsanahkan sai kurottua. Yläselän ryhti ja lapatuki tarvitsee vielä treeniä. En lähde kommentoimaan sen puhuttuja vartaloa muokkaavia ominaisuuksia, sillä siitä minulla ei ole faktaa. Senttejä kun on lähtenyt ihan luonnollisistakin syistä.

   Kokoasiassa kannattaa ehdottomasti mennä vyötärön ympäryksen mukaan. Jos et saatu niin sopivasti kokohaarukkaan kuin minä (katso aiempi kommentti), niin ehkä kannattaa ottaa isompi. Korsetti nimittäin TODELLA vaatii kiskomista päälle ensimmäiset kerrat. Toki riippuu varmasti siitäkin onko vartalo muovautumassa synnytyksen jälkeen, vai stabiilimmassa tilassa. Huomasin muuten mittataulukoista, että se Esbelt Trainer korsetti on taas vielä pienempää kokoa. Sanoisin omalla kokemuksella, että jos vyötärö on alle 69cm niin ottaisin XS-koon. Jos taas yli 79cm niin M-koko.

   Vaikeinta käytössä on pestä korsettia tarpeeksi usein. Toisaalta vauvan kanssa on lähes aina jotain nyrkkipyykkiä…

   🙂

   1. Kiitti vinkeistä! Pitääpä perehtyä asiaan tarkemmin, kunhan tämä ensimmäinen osa vauvarumbasta on takana päin ja pystyy edes jollakin tapaa arvioimaan, mikä olisi oikea koko 🙂

     

 2. Eli on ollut selvä apu? Itse olen kanssa miettinyt että pitäiskö, kun on edelleen ihan kamalat ryhtiongelmat ja niin vaikea muistaa pitää selkä suorassa! Kai se painopiste sitten muuttui jälleen niin paljon kun pääsi mahasta eroon. 🙂

  1. Joo on auttanut! Eikä ole ollut selkävaivojakaan. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *