SS17 suosikit: MELLI ECODESIGN

Rakkautta & Mamarkiaa

Uusia kevät/kesämallistoja on taas julkaistu, joten on aika kerätä suosikit niistäkin!

Melli EcoDesign tekee loikan uusiin malleihin ja kevät tuo myös pari uutta kuosia. Vaikka mallisto jääkin vaille moderneja printtejä, se uskoo vahvasti nostalgiaan ja retromaisiin väriyhdistelmiin ja kuoseihin. Lasten mallistossa on silti superhyviä, yksivärisiä huppareita (hyvä malli leggingsien kanssa) ja uudet röyhelömekot lantioleikkauksella näyttävät yksinkertaisen suloisilta. 

 

 

Erityisesti aikuisten mallistossa on muutama ihana yllätys. Iso huppari hameen tai culottes-housujen kanssa on ehdoton suosikkini. Taskumekkoakin saa vihdoin pitkähihaisena ja mallistossa on myös kotimaisesta tencel-neuloksesta tehty neuletakki. Merkin tuotteiden mukana kulkee hienoja arvoja. Melli EcoDesign -tuotteiden suunnittelu, kankaan valmistus ja painanta, sekä ompelu tehdään Suomessa kotimaisia materiaaleja käyttäen. Yrityksellä on oma ompelimotehdas Jyväskylän Palokassa.

 

 

 Vinkki! Näitä ja kaikkia muita Mellin SS17 -malliston tuotteita voi ostaa myös kauppakeskus Itiksen Nordic Designers Pop Upissa 1.4.-31.5. 

 

 

Lue myös:

SS17 suosikit: VIMMA

SS17 suosikit: METSOLA

SS17 suosikit: PAPU (children)

SS17 suosikit: PAPU (adults)

SS17 suosikit: MAINIO

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN'

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.