Vauvauinnin hintakatto

Olemme käyneet vauvauinnissa kaksi vuotta. Aloitimme, kun Frida oli 3 kuukautta vanha ja uinnin kuukausimaksu neljältä kerralta oli 80 euroa. Frida on nauttinut uinnista hurjasti, ja taidot ovat tietysti kehittyneet harjoituksen myötä. Yksi asia vedessä on kuitenkin saanut pienen polskijan jäätymään joka kerta kahden vuoden ajan. Uimaopettaja. Erityisesti viimeisen vuoden ajan, Frida on tarrautunut meidän kaulaan kiinni heti, jos ohjaaja tulee lähelle. Kun kukaan muu ei katso, mukula ui itsekseen kellukkeilla, laskee liukumäestä ja hyppii reunalta veteen. 

 

vauvauinti.png

 

Nyt, tammikuussa uinnin hintaan tuli yllättävä arvonlisäveron korotus, joka nosti neljän uintikerran hinnan 94 euroon kuukaudessa. Käyntejä ei voi korvata, joten sairastumiset ja muut poissaolot tuntuvat heti. Olisin varmasti jatkossakin valmis maksamaan saman hinnan pienen vauvan uinnista, mutta nyt kun perustaitoja ja varmuutta on kartutettu, olimme valmiita siirtämään harrastuksen uimahalliin.

Testasimme lauantaina uutta tapaa Mäkelänrinteen uimahallissa, ja konsepti oli heti toimiva! Hassuttelimme yhdessä lasten altaissa ja nappasimme Allun kanssa myös omaa treeniaikaa. Odotin hieman tungosta, mutta iso uimahalli käänsi sen voitoksi, eikä väenpaljous tuntunut ollenkaan pahalta. Pienen treenin jälkeen olo oli itselläkin todella hyvä.

 

uinti.png

 

Vauva-aikana uinti oli ainoa maksullinen, tai selvästi kalliimpi harrastus. Kävimme ilmaisissa muskareissa ja taidetuokioissa, sekä kaupungin ja seurojen tarjoamissa edullisissa vauva- ja taaperojumppissa. Seuraavaksi ohjattujen harrastusten valikoimasta Frida voisi innostua temppu- ja sirkusryhmistä, joihin ennemmin nyt panostan rahallisesti ja siirryn uinnissa sitten taas kaupungin tarjontaan.

 

Kuinka pitkään olette käyneet ”vauvauinnissa” eli ohjatussa uinnissa?

 

 

INSTAGRAM / FACEBOOK / BLOGLOVIN’

Kommentit (8)
  1. Me taisimme käydä vauvauinnissa yhtä pitkään kuin tekin ja sitten siirryimme itsekseen menemään. Suosittelen kyllä vauvauintia (tai itsekseen menoa) kaikille, meidän 3-vuotiaasta on sen avulla kehkeytynyt todellinen pesipeto joka nauttii suunnattomasti vedessä olemisesta!

    1. Joo ehdottomasti vauvauintia, jos vaan on yhtään mahdollista aikataulujen ja rahan suhteen. Ollut tosi hauska harrastus, ja antanut varmuutta sekä lapselle, että vanhemmalle lapsen vedessä oloa kohtaan.

      Ihanaa kuulla, että muutkin on ollut pitkään vauvauinnin puolella. 🙂

  2. Me taidettiin käydä parin jakson verran ja sen jälkeen omatoimiuinneilla lähikylpylässä. Nyt sitten V on innostunut alkeisuimakoulusta ja tällä viikolla starttaa toinen kahdeksan kerran jakso. Kurssi maksaa 100e/ 8 krt ja se on musta sietokyvyn rajoissa, varsinkin kun on ainoa maksullinen harrastus.

    1. Suloista, kun siellä toivotaan jo omia harrastuksia! En malta odottaa tuota (ja samalla toivon että pliis älä oo esim. taitoluistelu, heh).

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *