Tukkakriisi.

No niin, tukkakriisihän tästä tuli. Taas. Kootut kommentit viimeisen neljän päivän ajalta: 

Rakas ystäväni:

– No onhan tuo aika villasukka.

Rakas mieheni:

– Ne on i-han hyvät. Mutta en oo kyllä koskaan nähny kellään ton värisiä hiuksia.

Ja rakas äitini:

– Nyt ne on kyllä violetit. Viimeks ne oli vihreet. No nyt ne on violetit. 

 

Että silleen. Aika vaaleille raidoille varattu, ja ihan paljonko kirpaisee toinen kampaajakeikka kuukaudessa?!  Note to self:  en ikinä enää tummenna hiuksia, en ikinä. Vaaleilla raidoilla nyt ja ikuisesti. Ja nyt pitää vaan todeta, että mä en osaa puhua kampaajille toiveitani auki, näin monta toistuvaa tukkakatastrofia ei vaan voi olla todellista. Kuvia laitan joskus jos pystyn. Sitten kun tälle jutulle voi taas nauraa.

Jos jossain on joku, joka ei osaa puhua kampaajien kieltä, niin vertaistukea otetaan mitä kiitollisimmin vastaan. 

Mutta toiveikkaana uuteen viikkoon. Boheemityyli päähuivien kanssa olkoot taas in seuraavat pari viikkoa, mutta onneksi kandityön kimpussa voi olla vaikka pipo päässä ja mikä ihaninta, maailma ei kaadu. Tähänkään.

 

Rakkautta. 

 

Kommentit (3)
 1. remember passwords
  15.6.2018, 06:04

  Thanks for such informative article as all of the browser in microsoft edge browser your login password are saved to your browser memory that helps you to fast login to your account if you are unable to remember your password then here with the help of our article you will open your saved password in microsoft edge in easy steps.

 2. Hei, jos yt vielä odottaisit sen Riston kommentin. Jos Risto sanoo, että ne on violetit, niin kyllä ne sit on oikeesti violetit. Muuten en usko 😉 Iso hali <3

  1. Hei kuuleppas. Katsoin sun blogista sun uuden tukan kuvan ja taisin jo itkee yhdelle herra J:lle, että mä en kestä, kun sun tukka on a) just niin täydellinen polkka kun ihmisellä voi vaan olla b) törkeen kauniin kiiltävä ja hyväkuntoinen c) ei tippaakaan VIHREÄ eikä VIOLETTI!!!

   Kiitos halista, ei tää enää oo niin kauhee kriisi <3 Mutta mä taidan tosiaan tulla Helsinkiin. Piilottakaa vinkulelut. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *