Mitä kuuluu?

Mitä sinulle kuuluu? Eipä ihmeitä. 

Olen maailman huonoin keskustelija. Maailman huonoin kertomaan omia mielipiteitäni. Maailman huonoin puhumaan. Varsinkin tunteista. Pääni tyhjenee aina, kun sen pitäisi olla täynnä ajatuksia. Tai se on täynnä vääriä ajatuksia. Yleensä kuitenkin vaan tyhjä. 

Ihailen ihmisiä, jotka ovat kuin kala vedessä sosiaalisissa tilanteissa. Keskusteluissa. Uusia ihmisiä tapaamassa. Minä olen se, joka vaan hymyilee hiljaa ja yrittää kuumeisesti miettiä mitä voisi sanoa kuulostamatta täysin ääliöltä. Olen se, joka osallistuu keskusteluun, jos minulta kysytään jotain. Olen myös se, joka nyökkäilee ja myötäilee muoden mielipiteitä, koska minulla ei ole omia.

Olen se, jota kukaan ei muista. Olen se, jonka ääni katoaa muiden alle, vaikka kuinka huutaisin. Olen se, joka on ihan kiva, mutta en kuitenkaan koskaan se, johon kukaan haluaisi tutustua sen paremmin.

Edes minä en tiedä mitä minulle kuuluu.

p.s. Muista opetella kuuntelemaan itseäsi.

 

 

suhteet oma-elama mieli
Kommentit (2)
  1. Apua, kommenntti on jäänyt ihan täysin huomiotta! Anteeksi! Meinasin sanoa, että ihanaa kuulla, että meitä on muitakin ujoja tuppisuita, mutta ei se oo ollenkaan ihanaa, kun tiedän itse sen olotilan, jonka hiljaisuus aiheuttaa. Mutta kyllä mekin tästä vielä noustaan ja hiljaisien ajatuksiemme kanssa tehdään jotain suurta, eikö niin? 😉

    Kiitos! Samoin minä sinulle! 🙂

  2. Täällä toinen tuppisuu. Tiedän niin hyvin tuon kuvailemasi tunteen, kun pää vaan humisee tyhjyyttään juuri silloin, kun pitäisi heittää jotain fiksua ja nokkelaa. Tai ihan mitä vaan. Inhoan small talkia.
    Hiljaisuuden ja ujouden hyväksyminen on tosi vaikeaa. Toivon edelleen herääväni jonain aamuna supersosiaalisena ja hauskana tyyppinä, jonka seurassa kaikki tahtoo olla, mutta ei sitä taida koskaan tapahtua. Pitäisi vaan muistaa, että minun ajatukset ja mielipiteet on yhtä tärkeitä kuin muidenkin, vaikka en ole ensimmäisenä päällepäsmärinä niitä huutamassa.

    Jatka kirjoittamista. Se on hyvä keino saada sanotuksi asioita, kun puhuminen tuntuu vaikealta. Toivon sulle kaikkea hyvää, oon varma, että löydät vielä ihmisiä, jotka malttaa kuunnella hiljaisemmankin ääntä. :>

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *