Ladataan...
Riitumaria

Olimme reissussa reilut pari viikkoa, mutta yöpaikoissa oli mahdollisuus pestä vaatteita, joten pakkasin vaatetta ikään kuin viikon tarpeisiin. 

Kokosin ne eniten pidetyt ja hyväkuntoisimmat neidin vaatteet sängyn päälle.

Aloin sitten muodostamaan niistä asukokonaisuuksia, niin että jokaiset housut sopivat ainakin kahden eri paidan kanssa yhteen ja jokainen pusero sopii ainakin kahtien eri housujen kanssa yhteen.

Kolmen mekon ja yhden hameen pariksi riittää kahdet sukkahousut mukaan otettavaksi. 

Muutamat vaatteet ostin Lindexiltä syksyä varten, mutta ne pääsivät käyttöön jo reissun aikana. 

Takkien pakkaus olikin se haasteellisin osuus, sillä Suomessa oli lähtiessämme edelleen lämmin, mutta syksy jo vähän meinasi kolkutella, sillä kotiin paluu oli vasta syyskuun puolella. Näin ollen mukaan lähti vuorillinen sadetakki, tikkitakki sekä ohut kesätakki. Kylmät säät eivät ehtineet saapua, eikä montaa sadepisaraakaan näkynyt, joten neiti meni oikeastaan koko loman ohuella kesätakilla. 

 

Ladataan...

Ladataan...
Riitumaria

Yksi Suomi-loman kohokohdista oli ystäväni Saran ja hänen miehensä Jyrkin häät. Olin odottanut tätä päivää jo pitkään ja hartaasti.

Saavuimme Rovaniemelle perjantaina iltapäivällä ja illaksi olin varannut itselleni kampaaja-ajan, jotta puolentoista vuoden tauko edellisestä käynnistä saadaan rikottua ennen juhlia. Pääsin vihdoin tutustumaan entisen kolleegani Mariannen omaan liikkeeseen ja saimme siinä tukan laiton ohessa mahdollisuuden vaihtaa puolentoista vuoden kuulumiset kaikessa rauhassa. 

Minua niin jännitti aamulla tämä päivä, vaikka en ollut kuin menossa vieraaksi. Jotenkin se hääpäivä on niin jännä, vaikkei se oma olisikaan. Taas sitä mentiin kampaajan penkkiin. Olisihan sitä itsekin voinut tukkansa laittaa, mutta kiva se on nautiskella toisen laitettavana välillä. Mariannen kanssa sovittiin, että ei ainakaan mitään lettiä, eikä mitään tiukkaa tätinutturaa, joten olin tällainen rento kiharainen ponnarikampaus oli oikein sopiva valinta. 

Hääjuhla pidettiin Lähtevänojan leipomon juhlatilassa. Siellä oli niin kaunista ja vaaleaa ja morsian oli niin vimpan päälle miettinyt yksityiskohdat kauniisti yhteen sopiviksi pukuaan ja koristeluita myöden. 

Hääparin tanssi oli niin herkkää katsottavaa, että kyyneleiltä ei vältytty ainakaan meidän seurueen pöydässä. 

Ruoka oli tosi maukasta ja jälkiruokapöytä se vasta maukkaita juttuja tarjosikin! Oli niin sympaattista, kun pöydässä oli sekä modernimpaa herkkua, että sukulaistenkin leipomuksia. Etenkin niitä sydämen muotoisia pikkuleipiä kävin hakemassa ainakin neljä lisää. 

Oi, ihana Sara oli niin kauniina ja hehkeänä, kuten aina!

Mekkoni olin löytänyt jo alkukesällä tuosta meidän lähiostarilta jostain täti-ihmisten liikkeestä. Ajattelin, että ostan sellaisen mekon, joka sopii myös sellaiseen vähemmänkin fiiniin tilaisuuteen, niin tulee sitten pidettyä uudemman kerran. Onneksi muuten hääjuhlat olivat jo loman alussa juhlittu, nimittäin olisi ollut kireät oltavat Suomi-loman dietin viimeisinä päivinä :D Kengät ostin kolme vuotta sitten Penneysiltä alle kympillä ja ne ovat olleet kyllä mukavimma korkkarit, jotka olen koskaan omistanut. 

Minulla oli ehdottomasti mukavin paikka, nimittäin sain istua näiden ihanien siskosten välissä :) 

Päivä meni (nyt seuraa yllätys) tosi nopeasti ja illan hämärtyessä ihasteltiin ilotulituksia ja tanssahdeltiin välkkyvien rusettien loisteessa tanssilattian valoissa. 

Kiitos vielä ihanat Sara ja Jyrki huikeista juhlista <3 

Ladataan...

Ladataan...
Riitumaria

Olimme reilu pari viikkoa kesälomareissulla Suomessa. Yövyimme perheeni kodeissa ja mökillä, joten pystyin jättämään kotiin shampoot ja suihkugeelit, joita tiesin löytyvän roppakaupalla periltä. Entisenä kaiken mukanaan raahaajana olin nyt tsempannut oikein kovasti tätä matkaa varten ja vähentänyt mukaan otettavien tavaroiden määrää oikein huolella. Tässä ovat tarkkaan harkitut tuotteet minun ja 2-vuotiaan tyttäreni toilettilaukkussa:

Minun:

5 meikkisivellintä

pinsetit

sheiveri (vinkki: miesten sheiverit on muuten edullisempia kuin naisten, mutta vain väri on eri)

ripsientaivuttimet

ripsiväri

meikkivoide

kulmaväripaletti

silmienrajausväri

puuteri

varjostusväri

kasvovoide

pinnejä

ponkkareita

käsidesi

2x huultenrajauskynä

2x huulipuna

Hammasharja

Pillerit

Piilareita

Silmätipat

Tyttären: 

D-vitamiini

Hammasharja

Hammastahna

Pesusieni

Kynsileikkuri

Molempien käytössä: 

Harja

vartalovoide

palasaippua (kasvot ja vartalo) 

Lainasin:

Shampoo

Hoitoaine

Hammastahna

Ostin periltä:

Meikkivoide sitten, kun edellinen loppuuu (Haluamaani voidetta ei löydy Dublinista)

Kaikki mahtuu juuri ja juuri tähän yhteen toilettilaukkuun. Muistan vielä ajat, kun tähän samaan toilettilaukkuun mahtui ainoastaan minun hiustenhoitotuotteet ilman harjoja ja rautoja matkalle mukaan. Kovin ovat tarpeet muuttuneet. 

Ladataan...

Pages