10 kuvaa meidän joululta

 

 

Vietimme joulun aikaan pari yötä Royal Marine hotellissa Dun Laoghairessa, Dublinin rannikolla. Emme siis kokkailleet laatikoita ja paistaneet pipareita kotosalla, vaan nautimme hotellielämästä parin yön verran. Meitä oli siellä minä, Aimé, Neela, äitini ja nuorempi veljeni. 

Nautimme valmiiksi katetusta aamiaisesta, useista suihkuista ilman vedenlämmitysprosessia, pehmeästä sängystä, televisiosta ja yhteisestä ajasta perheen kanssa. 

Neela kasvatteli hampaitaan, mikä oli tietysti super epämukavaa oudossa ympäristössä. Etukäteen tehdyt suunnitelmat saunomisesta, uimisesta sekä yhteisestä ravintolaillallisesta jouduimme jättämään väliin, mutta siitä huolimatta meillä oli oikein mukava pieni jouluretki.

Vein äitini ja veljeni katsomaan The sound of music -musikaalia aatonaattona. Elokuvan useaan kertaan nähneenä oli hieman outoa, kun tutut laulut laulettiin ”väärässä” kohtauksessa. Muuten esitys oli todella ihana ja etenkin lapsinäyttelijöiden taidot ihastuttivat kovasti. 

Pidemmittä puheitta, mennääs niihin kuviin:

joulu1.JPG

Jouluhuone ja joululahjakännykkä

joulu4.JPG

Joululahjamusikaali

joulu2.JPG

Joulufiilistelijät musikaalissa

joulu1.JPG

Jouluihana

joulu2.JPG

Joulumaisema

 

joulu6.JPG

Jouluateria

 

joulu1N.JPG

Joulukylpy

 

 

joulu5.JPG

Joulun mätsäävimmät asut

joulu6.JPG

Joulupäivänä

 

joulu2N.JPG

Joulukoristelija

 

 

 

 

Kommentit (2)
  1. voi että, miten ihania joulufiiliksiä! Neela on kyllä niin ihana joulukaveri <3
    Siis miten ne laulut saatettiin laulaa eri kohdissa!? Eihän ne edes sovi muihin kohtauksiin kuin siihen milloin ne lauletaan 😀 Hämmentävä ratkaisu, mutta varmasti oli hieno kokemus jokatapauksessa! 🙂

    1. Neela on kyllä huippua seuraa, vaan ei vielä oikein joulusta ymmärtänyt. Jospa seuraavina vuosina alkaa valjeta sitten joulun taika 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *