13x Neelan kampauksia ja koulun aloitus fiiliksiä

Nyt kun kouluvuosi on aluillaan, niin halusin koota aiemmin tekemäni kampaukset yhteen postaukseen. Koska arkiaamuisin ei ole aikaa letittäää hiuksia, niin näistä kampauksista löytyy vaihtoehtoja kestäviin kiinnityksiin, joilla rientää koulussa vaikka viikon.

Viimeisen viikon ajan olemme saaneet koulun käyttämään sovellukseen informaatiota ja ohjeistuksia koulun aloitukseen liittyen. Ihanin oli videotervehdys opettajalta, jossa hän esittelee itsensä ilman maskia ja maskin kanssa, johdattaa ulko-ovelta luokkahuoneeseen ja kertoo kuinka innoissaan odottaa jo oppilaitaan kouluun, jotta väritystehtävät ja pelit voi alkaa.

Kouluun valmistautuminen on ollut lähinnä henkistä. Lasten on hyvä osata itse pukeutua, käydä vessassa ja avata eväsrasiansa. Eväsrasiat ostin Lidlistä. Sieltä löytyi kiva sellainen, jossa on tilaa voileivälle ja kaksi pienempää lokeroa hedelmille ja/tai kasviksille. Löytyipä vielä sellainen pieni Baby shark kylmälaukkukin, johon mahtuu eväsrasia ja juomapullo.

Neelan kouluun saa pukeutua koulupukuun, mutta omatkin vaatteet ovat sallittuja. En ole hankkinut uniformua, vaan ainakin näillä näkymin mennään niillä vaatteilla, mitä on nyt viime aikoina ostettu muutenkin, kun aiemmat ovat jääneet pieniksi. Ajattelin pukea neidin pääosin trikoomekkoihin/ collegepuseroihin ja leggareihin tai muihin sellaisiin siisteihin, mutta mukaviin vaatteisiin.

Koulun kulttuuri vaikuttaa muutenkin olevan tosi kasuaali. Henkilökuntaa puhutellaan etunimillä, eikä sukunimillä, kuten katolilaisissa kouluissa taas on tapana.

Kouluun maksettiin jo keväällä rekisteröitymisen yhteydessä tarvikemaksu 150 euroa, eikä mistään muista maksuista ole ainakaan vielä ollut puhetta.

Neelan kanssa olemme laskeneet öitä koulun alkuun ja olen puhunut hänelle koulun alkamisesta kivana asiana. Onhan hän saamassa paljon uusia ystäviä ja oppimassa uutta. Hän ei tunnu murehtivan kouluasiaa ja vaikuttaa olevan innoissaan asiasta.

Kävimme vielä tänään kävelyllä koululla, niin tiedetään sitten matkaan menevä aika. Neelan luokkahuoneen ikkunasta näkyi Tikru ja pupu pehmolelut ja hän olisi halunnut jo jäädä kouluun saman tien.

Vaikka koulun alku onkin jännittävää, niin minulla on kova luotto henkilökuntaan ja siihen, että kaikki menee hyvin.

kauneus lasten-tyyli lapset hiukset
Kommentit (2)
  1. Söpöjä tukkajuttuja, tosi söpöjä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *