33 kysymystä ja vastausta

Nämä haasteet on siitä kivoja, että niiden varjolla saa hyvä syyn julkaista tällaisia pohtivia potrettikuvia. Ollakseni rehellinen, olen aina haaveillut sellaisesta Q&A postauksesta, mutta en ole vielä uskaltanut toteuttaa sitä, sillä en ole yhtään varma, että haluaako kukaan kysyä minulta yhtään mitään. Onneksi tässä välissä voi kuvitella, että ainakin jotain saattaisi kiinnostaa, että olenko esimerkiksi joskus ratsastanut hevosella. 

P1011122new.JPG

Avioliittoja: En ole ollut avioliitossa. 

Kihloissa: En ole kihloissakaan koskaan ollut. 

Lapsia: Maailman ihanin Neela 2-vee

Lemmikkejä tällä hetkellä: Ei ole. 

Leikkauksia: Ei ole ollut. 

Tatuointeja: Ei yhtä ainoaa. En kyllä uskaltaisi sellaista ottaa. Se sattuu, se on kallista, enkä tiedä, että mitä oikein haluaisin kuvittaa kehooni ja mihin kohtaan.

Lävistyksiä: Ei niitäkään. Korviksia ei käsittääkseni lasketa lävistykseksi. 
 
Muuttoja: Kahdeksan. 

Ampunut aseella: Muistaakseni olen joskus ampunut jollain ilmakiväärillä ehkä. 

Ottanut lopputilin: Joo, parikin kertaa. 

P1011120new.JPG

Ollut saaressa: Saaressa? Saarella? Olen kai, en kai.. En kyllä nyt tiedä. 

Autosi: En ole vielä koskaan omistanut autoa. Mutta jos minulla sellainen olisi, niin siellä soisi aina ABBA, Queen ja Antti Tuiskun Ensimmäinen albumi. En raaskisi maksaa siitä kovin paljoa, sillä Dublinin liikenne on vähän semmosta ja tämmöstä, eikä toisten autoja hirveästi varota esim. parkkipaikoilla. Pitäisin autoni aina siistinä, eikä sinne kerääntyisi mitään vaihtokenkiä, purkkapalloja tai muovipussukoita. 

 

Ollut lentokoneessa: Kymmeniä kertoja. 

Onko joku itkenyt vuoksesi: Joo. 
 

Ollut rakastunut: Joo.

Ollut ambulanssissa: Kerran vietiin tytärtä ambulanssilla ja se oli ensimmäinen kerta ikinä. 

Luistellut: Joo, totta kai. 

Surffannut: Sohvasurffannut ja netissä surffannut, mutta vesillä en koskaan. 

Ollut risteilyllä: 5-vuotiaana olin, mutta sen perästä en olekaan sitten ollut. Olisi hauska joskus mennä!
 
Ajanut moottoripyörällä: En. 

 

P1011118new.JPG
 
Ratsastanut hevosella: Joo. Eiku olikohan se sittenkin poni. Ala-asteella pääsin kaverin mukana tallille pari kertaa. Niin se taitaa olla, että ihan oikealla hevosella en olekaan ratsastanut koskaan. 
 
Lähes kuollut: En onneksi. Tai silloin ehkä vähän luulin, että kuolen, kun meille murtauduttiin. Ja silloinkin, kun bussipysäkillä joku hemmo alko uhitteleen.
 
Ollut sairaalassa: Silloin synnyttämässä olin sairaalassa ja pari yötä sen jälkeen siellä osastolla piti vielä olla. 
 

Suosikki hedelmä: Mango! Raskaana söin kilokaupalla appelsiineja. Aimé toi minulle Kongosta tuliaisena kaksi mangoa viime vuonna 🙂 

Aamu vai ilta: Aamu. Ihan vaan siksi, että aamupala on parasta. Illassakin on tunnelmaa, mutta en vain pysy enää iltaisin kovin kauaa hereillä. 

Lempiväri: Tummansinisestä pidän ja vaaleanpunaisesta. Vaatteeni ovat lähinnä mustia, harmaita tai valkoisia. 

Viimeisin puhelu: Aimén kanssa. Hän soitti ja kysyi haluaisinko kaupasta jotain herkkui. 

Viimeisin viesti: Aimélta. Hän kertoi, että yhdet juhlat, joissa olimme viime vuonna on juhlittu jo tälle vuodelle, mutta hänen joukkuetta ei kutsuttu tällä kertaa. Olin ehkä odottanut näitä juhlia koko vuoden, kun ne oli niin kivat silloin viime vuonna. 
 
Nähnyt jonkun kuolevan: En. 

Kahvi vai tee: Kahvi on ihan yliarvostettua. Mieluummin juon teetä. Löysin TkMaxxista luomu chai vihreää teetä ja se on ihan parasta. 

Paras piirakka: Mustikkapiirakka, jossa on sellainen kermaviilitäyte. 

Kissa vai koira: Koira. Kissat ovat sen verran arvaamattomia.

 

Paras vuodenaika: Tavallaan kaikki. Irlannissa on sellainen ikuinen syksy, niin siitä tykkään kaikista vähiten. Toisaalta syksyssä on aina sellaista uuden alun tuntua, mikä on tosi ihanaa. Suomen talvi on kaunis, kun silloin on niin lumista joka puolella. Kevät haisee ojalle, mutta silloin vietän synttäreitäni. Kesään kohdistuu paljon odotuksia, mutta jos on rehellisesti lämmintä ja aurinkoista, niin se on kyllä huippua. 
 
 
 
Sitä jäin vielä pohtimaan, että olisikohan sellainen kunnon Q&A postaus mahdollista toteuttaa joskus. Haluaisitko sinä kysyä minulta jotain, jos nyt kysyisin, että mitä haluaisit minulta kysyä? 🙂 

 

 

Kuvat: Aimé

puheenaiheet hopsoa
Kommentit (2)
  1. Moi! Koska siskoni lapsi elää myös useamman kielen ympäröimänä, niin mua kiinnostais Neelan kielenoppiminen ja siihen liittyvät ajatuksesi, ellei ole liian henk. koht. aihe. Lisäksi kiinnostaisi, et miten Irlannissa kierrätetään, mut en tiedä, onko nämä enemmänkin postausideoita kuin Q&A-kysymyksiksi sopivia. 

    1. Moi! Kiitti Ilse 🙂 Siistiä! Laitan kysymykset ylös ja tulen vastaamaan niihin joko kokonaisina postauksina tai Q&A postauksessa, jos kysymyksiä alkaa satelemaan lisää 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *