Dublin / Uusi lempikauppa

58e0456d-f9a2-4dcb-ba24-82bca9ed98f9.jpg

540654a5-cab3-4dbb-abc0-e3afd2d587ef.jpg

Lemppari ajanviettopaikkaani, Blanchardstownin ostoskeskukseen on saapunut uusi kauppa! Söstrene Grene on se nimeltään. Vähän googlettelin ja sain selville, että sen on laittanut alulle sisarukset Grene. Siitä se nimikin tulee.

Aluksi olin, että mikäs tuollainen kallis sisustuskauppa on tuohon verhokaupan tilalle tullut. Sellaiselta se näytti äkikseltään vilkaistuna. Uskaltauduin sisään ja oi mitä kaikkea siellä olikaan! Kauppa on vähän niin kuin Tiger, mutta tyylikkäämpi! Vähän niin kuin aikuisten Tiger on tuo.  

IMG_4472uus.JPG

Sieltähän löytyi vaikka mitä pientä ihanaa. En kyllä yleensä ostele mitään krääsää kotiin ja näilläkin ostoksilla on jokin muukin funktio kuin näyttää kivalta. 

IMG_4478uus.JPG

Esimerkiksi tuohon pieneen muistikirjaan aion kirjoitella pieniä hetkiä Neelan elämästä ja antaa se sitten hänelle joskus vuosien päästä lahjaksi. Sieltä hän voi sitten lukea, että millainen hän on ollut vauvana, taaperona, lapsena ja teininä. Sellaisia pieniä arkisia hetkiä siihen ajattelin kirjoitella aina silloin tällöin. 

 

IMG_4482uus.JPG

Löytyi sieltä kaupasta myös pari kivaa korttia tulevia merkkipäiviä varten. 

IMG_4487uus.JPG

Hyh, onpas sumuinen kuva, mutta tuollainen kiva kori pääsi vaipanvaihtoasioiden säilytyspaikaksi. Vaipat vaihdetaan nykyään sängyn päällä, niin on sitten kätevä tuo kori siihen viereen ottaa niin ei tarvi kurkotella lipastolle ottamaan kaikkea erikseen. 

 

IMG_4493uus.JPG

Kori mahtuu myös lipaston sisään jos sen haluaa tuosta silmien alta pois. 

IMG_4497uus.JPG

Olen ihaillut sellaisia keittiön kaappeja, jossa on kaikki kuiva-aineet kivoissa purkeissa. Sellaiseen en kyllä pysty milloinkaan, mutta nämä pienet purkit kuitenkin päätyivät meidän kaappiin. Tuollaisia liitutaulutarroja löytyi myöskin sieltä uudesta lempikaupasta, jonka nimeä tuskin ikinä tulen muistamaan. Siihen voi sitten aina kirjoittaa sisällön nimen uudelleen ja uudelleen kun sen on vahingossa sutaissut pois. Liitu kun lähtee yllättävän helposti veks, kun siihen koskee. 

IMG_4498uus.JPG

Oli siellä kaupassa kaikkea scandiherkkujakin, kuten lakua ja vaniljasokeria. Erilasia tee-makujakin oli tarjolla. 

Kommentit (2)
  1. Oi tuonne kauppaan on päästävä! Hyviä ostoksia teit ☺️

    1. Joo kuule tuonne suunnataan heti kun tulette 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *