Eilen, tänään ja huomenna

Viime kuussa matkustimme Suomeen ja Itävaltaa sukulaisiin ja lämmöllä niitä matkoja muistelenkin.

Tässä kuussa olen syönyt enemmän kasvisruokaa kuin ikinä ennen. Jopa kieltäydyin ostamasta jauhelihaa miettien niiden nautaparkojen kohtaloa. Lautasella on ollut esimerkiksi sinirisottoa, kaalilaatikkoa sekä papu-kasviskastiketta. Olemme myös olleet ostamatta yhtään ainoaa vaatekappaletta kenellekään meidän perheen jäsenelle. 

 

 

385ba9b9-3bd1-48ae-ad6b-d7f9324db11cnew.jpg

a02fd560-dd14-42e1-91df-65d65a7370a8new.jpg

Viime viikolla tapasin monta suomalaista ystävää, mikä teki niiiiiin hyvvää! Parille toivotin turvallista matkaa Ausseihin, kolmannen tapasin ensimmäistä kertaa kasvotusten ja neljännen kanssa kahviteltiin ainakin puoli lauantaita. 

Söin kakkuöverit…

Neela käännettiin kantorepussa nokka kohti menosuuntaa ja tämäkös ilahduttikin neitiä niin, että kasvot tuulessa hän nauraa kikatteli! 

a49af4ae-ccc5-47fe-b57f-57311838262cnew.jpg

Viikonloppuna sain käyttää maailman söpöintä sadetakkia, tehdä pienen retken meidän pikkuisen perheen kanssa ja kuulla iloisia vauvauutisia Suomesta. 

Eilen jouduimme viemään neitiä taas rokotettavaksi. Se on aina yhtä kamalaa meille vanhemmille, mutta pikkuinen oli todella reipas ja odotettua kuumettakaan ei noussut. Mietin jo niitä tulevia rokotuskertoja kun hän muistaa ja tajuaa, mitä se rokotus oikein tarkoittaa. Olen valmis lahjomaan neitiä pienellä palkinnolla näinä päivinä, mutta en ikinä halua valehdella mihin olemme menossa. 

Eilen myös kokkailimme niin paljon ruokaa, ettei tarvi pariin päivään hellaa lämmitellä. 

Tänään aion käydä jokapäiväisen vaunulenkin, pestä vähän pyykkiä ja tilata vihdoin ne valokuvat. 

Huomenna bussit ovat vielä lakossa, joten vaihtoehtona on lähteä käymään kaupungilla junalla tai tsippailla tässä lähialueella jalkaisin vain. 

Tulevana viikonloppuna meidät on kutsuttu illalliselle ystäväpariskunnalle, joka muutti vasta saman katon alle. Heille ajattelin koota pienen tuparilahjakorin Tigerin valikoimasta. Koriin ajattelin kerätä kaikkea käytännöllistä, sillä meillä ei ole hajuakaan heidän sisustustyylistään. 

Ajattelimme myös tehdä retken Ikeaan sunnuntaina! Se tarkoittaa heräteostoksia ja kolme eri bussia suuntaansa. 

 

Kommentit (2)
  1. Ootte te reippaita! Aina puuhaamassa jotakin 🙂 Ihana postaus, voin niin kuvitella Neelan kantorepussa kikattelemassa <3

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *