Ensimmäinen isäinpäivä

IMG_3004new.JPG

IMG_3006new.JPG

47419337-9c1d-40b6-a359-a51713c87a4anew.jpg

5c23f947-5fc3-4a06-9be7-aa6402ea882cnew.jpg

 

 

 

Tämä isäinpäivä tuli minulle vähän yllättäen, joten valmistautumiset oli tehtävä aika pikaiseen tahtiin. Toisaalta hyvä niin, sillä en olisi malttanut pitää tätä salaisuutta yhtään pidempään. Jännä, miten isäin- ja äitienpäivää vietetäänkin niin eri aikoihin eri maissa. 

Torstaina kävin tytön kanssa lähiostarilla, sillä itselleni oli ilmaantunut kaikenlaisia tarpeita tässä kolmen viikon mammaloman aikana. Samalla hoitui lahjan osto Aimélta salassa. 

Sain vanhemmiltani Adidaksen college-asun kotielämää varten, ja kateellisena Aimé kertoi hankkivansa itsellekin sellaisen, mustana vaaleanpunaisen sijaan tietty. Siitäkös sainkin idean, ja päätin sitten hankkia lahjaksi moisen. Adidaksella ei ollut mustia asuja, mutta arvelin Nike-merkin olevan aivan yhtä hyväksytty brandi. 

Korttikaupasta löytyi aivan Aimén näköinen kortti. Mitä enempi mustaa sen parempi, olen huomannut. 

Päätin myös leipoa Sacher-kakun, sillä se on hänen lemppari kakku ja olen saanut viime aikoina kyselyitä, milloin seuraavaa kakkua pukkaisi tulemaan. Perjantaina sain leivottua kakun pohjan ja piilotettua sen jääkaappiin. Hän huomasi sen siellä lauantaina, mutta ei osannut yhdistää sitä isäinpäivään. 

Sunnuntai-aamun valjetessa kaivoin paketin ja kortin piiloistaan ja toivotin hyvää isäinpäivää. Aimén ensireaktio oli että ”oh noo, when is mothers day?” Loin kuulemma suuret paineet hänelle seuraavaksi äitienpäiväksi. Hän oli kuitenkin erittäin otettu muistamisesta ja erityisesti Niken college-asusta. Hän puki sen seuraavana päivänä töihinkin! 😀 

Päivä sujui mukavasti kotosalla ja Aimé hoiti vauvaa mielellään suurimman osan päivästä ja minua tarvittiin vain syöttöhetkiin. 

Kommentit (4)
  1. Vitsit te kyllä osaatte nämä juhlapäivien järkkäämiset! :3 Ihanat jutut olit keksinyt!

  2. Täydellisen isänpäivän kyllä järkkäsit! Ihanat te ❤️

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *