Laukut on nyt tyhjennetty ja täytetty uudelleen

Palasimme Neelan kanssa takaisin Dubliniin maanantaina. Aimé tuli tänne jo kuun puolivälissä, kun me neidin kanssa nautimme vielä lomasta Rovaniemellä. Ikävä oli kova kaikilla ja kotiin palaaminen tuntui hyvältä. 

Ehdimme olla Rovaniemellä melkein kuukauden verran, joten melkein kaikki ystävät ehdimme tapaamaan ajan kanssa ja joitakin heistä useampaan kertaan. Myös suuri osa sukulaisista pääsi meitä katsomaan Lappiin, mikä oli todella ihana juttu. Ehdimme oleskella Rovaniemellä sen verran hyvän tovin ja to-do listan asioita toteuttaa, että kotiin oli jo kiva tulla, eikä tuntunut siltä kuin olisi jäänyt loma jotenkin kesken. 

Kotimatka meidän tyttöjen kesken sujui aivan mukavasti. Lensimme sunnuntaina Rovaniemeltä Helsinkiin, jossa yövyimme ystäväperheen luona. Maanantaina matka jatkui suoralla lennolla Dubliniin. Tavaraa oli mukana paljon, mutta saimme kyydit kentältä ja kentälle ja painavat laukut saatiin siirrettyä paikasta toiseen kärryllä, eikä niitä tarvinut kenenkään kanniskella. Turvatarkastuksissa ei tarvinut neitiä otta pois kantorepusta, joten nekin sujui kivasti. Pienet vaipan ohi kakat täytyi puhdistaa koneen vessassa, mutta siitäkin selvittiin hienosti. Vieressäni istui mukava nainen, joka auttoi aina tarvittaessa pitelemällä neitiä sylissä. 

Neela oli mukavaa matkaseuraa ja oikein tyytyväinen. Hän ei malttanut nukkua koneessa ollenkaan. Eilen hänen täytyi hieman palautua matkasta ja nukkui monet pitkät päiväunet. 

Pari päivää pyykkäsin kuin robotti ja tein samalla ajatustyötä Itävallan reissun pakkailuja varten. Laukut tyhjennettiin ja nyt ne ovat taas organisoitu Wienin reissuun sopivaksi. Huomenna lennämme tapaamaan Aimén sukulaisia ja ystäviä, jotka eivät ole vielä nähneet neitiä livenä. 

Wienissä on tällä hetkellä todella lämmin, joten varustus on hieman Suomen reissua kevyempi ja koko perheen vaatteet mahtuivat helposti yhteen (no okei, aika isoon) matkalaukkuun. Siitä tulikin mieleen, että pitääkin pakata se 50 suojakertoimella varustettu rasva vielä mukaan. 

Aamulla on aikainen herätys, joten nyt on aika nukkua. 

 

Kommentit (2)
  1. Oi että, nauttikaa Wienistä ja lämmöistä <3 Millainen lentomatka teillä sinne on?

    1. Kiitos! Lento Bratislavaan kolme tuntia ja sieltä Wieniin autolla jokunen tovi 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *