My (Fri)day / Aurinkoinen perjantai

Tervetuloa mukaan minun perjantaihin! 

IMG_1740new.JPG

5:45 Heräsin kellon soittoon, pesin hampaat ja valitsin vaatteet itselleni ja Neelalle.

6:00 Neela heräsi kirkkaisiin valoihin. Vaihdettiin vaippa ja puettiin päivävaatteet pääälle.

IMG_1744new.JPG

IMG_1746new.JPG

6:15 Keittiössä odottaa Neelan aamupuuro ja appelsiinia pilkottuna. Valmistan vielä smoothien, sillä meillä on niin paljon hedelmiä. Meidän käsiblenderi on niin köykäinen, että smoothiesta sai pureskella sattumia. Ei tuntunut ainakaan Neelaa häiritsevän. Aimé lähtee töihin. 

IMG_1748new.JPG

6:45 Neela seikkailee taaperokärryn kanssa ja minä meikkaan samalla. Pyöräytän lounaaksi leipää ja wrappiä täytteenä kaikkea, mitä kaapeista löysin. Yleensä syön töissä lämmintä ruokaa, mutta tällä kertaa emme olleet tehneet ruokaa edellisenä päivänä.

7:15 Imetän neidin, puemme päälle ja lähdemme matkaan.

IMG_1755new.JPG

IMG_1756new.JPG

7:25 Ulkona ollaan koko komeus: Neela kantorepussa, pyörä vierellä, reppu selässä ja muokkari roikkuu pyörän sarvesta. Ihana ilma! Viiden minuutin kävely sujuu mukavasti ja Neela jäi hyvillä mielin hoitotädin syliin päiväkotiin. 

IMG_1761new.JPG

7:35 Nousen pyörän selkään ja korvissa soi YleX aamu vielä vähän aikaa ennen uuden musiikin aamuvuoroa. Töihin on matkaa kuutisen kilometriä ja minusta se on juuri sopiva matka kulkea pyörällä. Bussimatka kestäisi paljon kauemmin ja välissä pitäisi jopa vaihtaa toiseen bussiin. Ei ole yhtään minun juttu semmonen istuskelu aamuisin. 

IMG_1766new.JPG

8:00 Saavun töihin. Vaihdan vaatteet ja laitan tukan vessassa. 

8:10 Asetun työpöydän ääreen ja saan aamiaiskutsun Aiméltä. Olemme siis samassa työpaikassa, niin tällainen aamiaistreffailu on mahdollista töissä 🙂 

Työpäivä sujuu mukavasti, vaikka nälkä haittaa koko aamupäivän. Lounaaksi valmistamat leivät ja wrapit syömme Aimén kanssa jo ennen kuin kenenkään ruokatauko on alkanutkaan. 

IMG_1777new.JPG

15:45 Päätän työpäiväni ja poljen puolipilvisessä säässä takaisin kotiin. Aimé on hakenut Neelan hoidosta ja he odottelevat minua kotiin. 

Syötän Neelan. Yleensä tässä vaiheessa pumppaan toisesta ja imetän toisesta, mutta koska huomenna on lauantai, ei tällaista tarvi suorittaa tänään.

IMG_1781new.JPG

IMG_1783new.JPG

17:30 Lähdemme asioille. Dunnestoresista ostamme pari ruokajuttua ja etsimme sopivia kortteja seuraavan päivän Communion juhlien sankareille. Meidät on kutsuttu täkäläisiin ”rippijuhliin” ja sankareina on entisen työkaverimme kaksoset, mutta kumpikaan ei muista ovatko he tyttöjä vai poikia. Löydämme sukupuolineutraalit kortit, mutta kassalla huomaamme, että niissä lukee Confirmation. Takana oleva leidi vaikuttaa irlantilaiselta ja tarkistamme onko Communion ja Confirmation ihan eri asiat. Kyllä on. Jätämme kortit kassalle ja suuntaamme kioskille hakemaan oikeanlaiset kortit. 

Puolalaisesta kaupasta löytyi minulle Tupla ja Aimélle Manner. 

Kylän leipomossa leivotaan aina perjantaisin sellaisia tuulihatun tyyppisiä makeita juttuja, joita olemme nyt jo kolmena perjantaina hakeneet viikonloppuherkuiksi. 

IMG_1786new.JPG

IMG_1801neww.JPG

18:00 Asiat hoidettu kylillä ja kotia kohti. 

Olen jo viikon verran hautonut ajatusta pastasalaatista ja päätän toteuttaa sen nyt. Makaronien kiehuessa pilkon muut jutut ja sekoitan jogurttikastikkeen. 

Neela syö iltapuuroaan kun vesi lämpenee kylpyä varten. 

IMG_1823new.JPG

19:15 Kylvyn jälkeen nopea rasvaus ja pyjama päälle. Neiti nukahtaa meidän väliin alta aikayksikön. Väsynyt pieni päiväkotilainen. Nostamme neidin omaan sänkyyn ja suuntaamme katsomaan Netflixistä jotain jenkkikoomikkoa. 

20:30 Viikkaan pyykit kuivurista ja suuntaan iltapesulle. Antaudun unen vietäväksi kun Aimé jää viettämään laatuaikaa itsekseen katsomalla elokuvaa. 

 

Paina sydäntä tai kommentoi, mikäli haluat lukea lisää tällaisia My day -juttuja 🙂 

puheenaiheet ajattelin-tanaan
Kommentit (2)
  1. Mukavaa luettavaa, lisää kiitos. Olipas mukavia kuvia. Hyvää kesän alkua. Pian nähdään 🙂

    1. Lisää tulossa aivan varmasti 🙂 Kohta nähdään! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *