Rovaniemi / Ristiäiset

 

 

28821804871_d43f25bd84_h.jpg

Ristiäiset vietettiin viikko sitten sunnuntaina perheen ja kummien kesken. Pappina toimi Rovaniemen seurakunnan Heini Kesti, joka puhuu lähes kymmentä eri kieltä. Hän oli valmis pitämään tilaisuuden suomeksi ja saksaksi, mutta päädyimme lopulta saksan sijasta englantiin. Olimme viestitelleet sähköpostitse tilaisuudesta ja tapasimme vielä perjantaina käyden läpi tilaisuuden kulun. 

13671184_1034507556669639_699989190_n.jpg

Aimélle pointsit, sillä hän ehdotti pyytää valokuvaaja paikan päälle. Olin törmännyt tähän nuoreen Rovaniemeläiseen taituriin instagramissa muutama viikko aiemmin ja onnekseni löysin hänet vielä uudestaan. Anni Tapio on kuvannut todella upeita valmistujais- ja hääkuvia ja katsokaa nyt näitä potretteja! Anni toi mukanaan reippaan asenteen ja ihania ideoita kuvauksiin. Tämä ei ole blogiyhteistyö, vaan silkkaa onnellisuutta huikeasta kuvaajakokemuksesta 🙂 Tämän postauksen kaikki kuvat (paitsi viimeinen) ovat Annin ottamia.

13741129_553133024871479_886345775_n.jpg

 

Neiti oli koko päivän hyväntuulinen. Hän rakastaa huomiota ja sitähän hänelle riitti. Ennen tilaisuutta hän söi hieman ja nukahti sitten kummisedän syliin. 

Minun mekko löytyi Zaran alennusmyynneistä ja neidin mekko mamas&papas myymälästä, alennuksessa sekin. Kolmen hiuspannan paketti löytyi Clairesista. Kävi tuuri, kun löytyi niin mätsäävät asut äidille ja vauvalle ja hiuspanta oli tumman sininen, kuten isänsä puku. 

28281900213_d67aac9655_knew.jpg

28279617934_cc581bbecf_knew.jpg

Tilaisuus oli todella kaunis. Lauloimme virret Jumalan kämmenellä sekä Ystävä sä lapsien. Eve-kummi ja äitini lauloivat yhdessä laulun Lintu (maailmaan mä avaraan). 

28279568684_ba48eb04db_k.jpg

Heini-pappi puhui ihanasti meidän pienestä perheestä, ja siitä kuinka neiti on täydellinen sekoitus minua ja Aiméa.

Kummeina ovat lapsuudenystäväni Eveliina ja hänen miehensä Olli-Pekka, isoveljeni Henri sekä Aimén ystävä Antoine. Jokaisella kummilla oli tilaisuudessa pieni luku-tehtävä ja Henri-kummilla vauvan pitäminen. Suomea puhuvat lukivat suomeksi ja Antoine englanniksi. Oli hänkin valmis lukemaan suomeksi, mutta päätyi sitten lopulta englannin kieleen. 

Lahjaksi tyttö sai pienen sormuksen, jossa oli mukana myös kaulaketju, rannekorun, johon oli kaiverrettu nimi ja syntymäaika, leluja, vaatteita, muumi-astiasetin ja Kirja minusta -kirjan, johon voi kirjoittaa tähtihetkiä ja muita muistoja raskausajasta kouluikään asti. Lahjaksi hänelle avataan myös aivan oma tili. Aivan ihania lahjoja kaikki! Ne tulevat olemaan varmasti tärkeitä aarteita neidille hänen kasvaessaan.

28792283752_5eb30635ca_kuusin.jpg

Kuvan mummo, eli Ritva-mummo alias ylämummo toi tullessaan lahjan myös Aimélle. Aimé oli jouluna erittäin vakuuttunut mummon leipomuksista ja niinpä hän sai raparperipiirakkaa osoitettuna vain hänelle. 

Tytön kastemekon on neulonut tätini Seija. Mekkoa on käyttänyt ensimmäisen kerran kummityttöni neljä vuotta sitten ja meidän neiti on jo neljäs, joka sai kunnian saada kasteen tässä upeassa luomuksessa. 

Ja nyt on salailuun tullut päätös ja on aika paljastaa se nimi! Nimeksi neiti sai Neela Francine ja hänellä on Aimén sukunimi. Neela nimi on ollut minun lemppari jo muutaman vuoden törmättyäni siihen televisiossa, kun taas Francine on myös Aimén äidin nimi. Pidän siitä, että nimi on helppo lausua maassa kuin maassa. 

 

 

 

_full (2)uus.jpg

 

Ristiäispäivä ja koko juhlaviikonloppu oli kaikenkaikkiaan todella ihana ja ikimuistoinen <3

 

suhteet ystavat-ja-perhe lapset
Kommentit (2)
  1. ❤❤❤❤ miljoona sydäntä tälle postaukselle! Nuo kuvat on niin hienoja, niistä todellakin välittyy se miten onnellisia vanhempia ootte :3

    1. Voi kiitos Aino <3 ja miljoona sydäntä takaisin! 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *