Uudet silmälasit

Sen vain haluaisin nyt kertoa, että nyt on kuulkaas uudet kehykset löytynyt! Tässä vielä muutama kuva todisteeksi, että vaikka mistä kulmasta katsoo, niin hyvin soppii!

IMG_5923new.JPG

Edellisiin kehyksiin on vaihdettu vahvemmat linssit muistaakseni kaksi kertaa, sillä en koskaan löytänyt niitä parempia. Olivat sellaiset ajattomat. Nyt tänä keväänä tuli sellainen olo, että on aika vaihtaa. Se ei ollutkaan niin helppoa, sillä jos on elänyt viimeiset kymmenen vuotta aivan onnellisesti niiden kehysten kanssa, niin on aika korkealla se rima löytää sellaisia uusia, joita voisi kuvitella käyttävänsä seuraavat kymmenen vuotta.

IMG_5925new.JPG

 

Nämä on selkeästi pyöreämmät, kuin edeltäjänsä, mutta ei kuitenkaan aivan täysin ympyrät. Olin jo kolmatta kertaa tässä kyseisessä optikkoliikkeessä, kun nämä tarttuivat käteeni. En kai ollut niitä aiemmin pannut merkille tai niitä ei ollut ollenkaan vielä aiemmilla kerroilla. 

IMG_5922new.JPG

Pidän näistä kyllä tosi paljon. Noudettuani uudet rillit optikkoliikkeestä eilen, kävelin ne päässä koko ostarireissun ja ihastelin niitä jokaisesta peilistä.

IMG_5924neww.JPG

Alkukesästä lähdin myös kokeilemaan piilareiden käyttöä uudelleen. Edellinen kokeilu pari vuotta sitten meni aivan tosi pahasti penkin alle. Voi olla, että työpäivän jälkeinen nälkä ja väsymys vaikuttivat mielialaani ja sekä minulla, että optikolla meni hermo. Optikko olikin, ai että niin kannustava sanoessaan, että ”Et tule ikinä saamaan niitä silmiisi tuolla tavalla” esittäen samalla minua jäykistäen sormiaan ja räpytellen silmiään kuin idiootti. Nämä rohkaisevat sanat kaikuivat korvissani myös kotona, kun yritin räpeltää linssejä silmiini. En sitten palannut enää takaisin kyseiseen liikkeeseen. 

Nyt toisella yrittämällä olin päättänyt onnistua. Aivan hirveäähän se taas oli, kun jotain ylimääräistä koitetaan tunkea silmiin, mutta harjoittelu on tehnyt tehtävänsä ja piilareiden laittoon ei kulu ihan sitä puolta tuntia enää. 

IMG_5932new.JPG

Kuvat: Aimé

muoti ostokset
Kommentit (4)
 1. Riitu, nyt aivan huikeen siistit uudet lasit. Sopii todella hyvin. Taasen olet kirjoittanut kivasti lasien hankinnasta ja ”helposta” piilarikokemuksesta. Noi on todella hyvät. Kohta saa nähdä ihan livenäkin. Itsellä 5-6 vuoden kokemuksella piilarit vielä sixty-fiftyt.

  1. Kiitti iskä! Eikö ookki mageet! Niin nähdään 🙂 Haha, saas nähdä jääkö mullaki sixty-fifty hommaksi 😀 

 2. Vau, hienot lasit ja sopivat sinulle todella hyvin! 🙂

  Hauska kuulla myös piilarikokemuksista 😀 Itse en ole koskaan edes kokeillut niitä, vaikka välillä olen miettinytkin, että voisi olla helpompaa kun ei tarvitsisi aina käyttää laseja. Ehkä pitäisi joskus kokeilla.

  1. Voi kiitos, kiva kuulla! 

   Kokeile ihmeessä, jos yhtään tuntuu siltä. Sittepä sen tietää onko oma juttu vai ei. Paitsi ei varmaan oo ihan alkumetreillä kenenkään juttu, mutta kaikkeen tottuu onneksi 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *