Viikonloppu Waterfordissa

Olimme pari viikkoa sitten viettämässä viikonloppua Waterfordissa. Sinne pääsee Dublinista bussilla ja matka kestää reilu pari tuntia. Tarkoituksena oli syödä hyvin ja rentoutua. Sitä se kyllä oli! Sattui tosi kivat kelitkin niin mikäpä siellä kuljeskellessa. 

IMG_8099uus.jpg

Waterfordin halki virtaa joki, jonka toisella puolella on itse keskusta ja toisella puolella paljon asutusta ja meidän hotelli. 

IMG_8114uus.jpg

Sinne oli matkaa semmonen pari kilometriä keskustasta ja se sijaitsi tämän vehreän kadun päässä.  

IMG_8120uus.jpg

Hotelli on tosi rauhallisella paikalla ja tosi soma miljöö yöpyä. 

IMG_8130uus.jpg

IMG_8156uus.jpg

 

IMG_8170uus.jpg

Takapihalta on näkymä keskustaan. 

IMG_8260uus.jpg

Keskustasta löytyy kaikki yleisimmät kaupat kuten Penneys, River Island, Debenhams, Boots ja Marks&Spencers. Mikään ostosparatiisi tämä kaupunki ei kuitenkaan ole.

IMG_8298uus.jpg

Kävin muuten elämäni ensimmäisen kerran täällä thai-hieronnassa ja olipa aika siistiä! En tiennytkään kuinka kivalta voikaan tuntua se, että joku tepastelee selän ja jalkojen päällä. Suosittelen! Turkkilaisen hamamin hieronnan jälkeen monta kertaa rentouttavampi kokemus. 

IMG_8315uus.jpg

IMG_8340uus.jpg

IMG_8367uus.jpg

IMG_8278uus.jpg

20150810_090927uus.jpg

Hotellin ruoka lauantai-iltana oli todella hyvää, mutta kyllä näin aamiaisten suurena ystävänä jäi aamupalapöydän tarjonta positiivisena muistona mieleen. Menusta sai valita yhden lämpimän vaihtoehdon ja buffet-pöydästä sai satsata sitten niitä croisantteja ja hedelmiä. Lähtöpäivän aamuna syötiin ulkona, kun oli niin kaunis keli.

Tosi soma kaupunki tuo Waterford ja rentoutuneena lähdimme sieltä kohti Dublinia.  Sattui muuten kätevästi lähtiessämme kävelemään keskustaa kohti, kun eräs ranskalaispariskunta otti meidät kyytiin ja heitti bussipysäkille. Tosi ystävällistä!  

Kommentit (2)
  1. Näyttääpä somalta paikalta! :3 Siellä vissiin kelpaa käydä viikonloppuretkillä, ihanan lyhyet välimatkat, kun vertaa Rovaniemeen :’)

    Vitsit sun tukka on kasvanut, miksei munkin, yhyy. Oot ihana! <3

    1. Sitä se kyllä oli! 🙂

      Joo ei täällä uskalla niin vain kampaajalla käydä niin sillä se onki päässyt venähtämään tuo tukka 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *