”Sano: ISI”

Alkajaisiksi itse otsikosta. Mieheni kehui jo alkuillasta että vauva sanoi illalla lattialla ollessaan selvästi ”ÄITI” ja iltakävelylle lähtiessäni pyysi alas kuuntelemaan kuinka vauva sanoi (tai sitten vain kuulemme mitä haluamme kuulla) ”ISI”. Toiveajattelua, että 3 kuukauden ikäinen osaisi sanoa näitä? Ehkä tai sitten ei…
No tänään olikin oikein tapahtumien päivä. Oli neuvolaa, jossa tuli pienen ensimmäiset rokotukset, kaupungilla perheen kanssa syömistä, Pikkukakkosen leikkipuistossa oleilua ja vaatekaapin tyhjennysmyyntiä!
Neuvolassa kehuivat kuinka tämä tapaus on niin kovin hymyileväinen ja sosiaalinen vauva. Alla olevasta kuvasta tämän näkeekin kun hymyjä senkun satelee. Nämäkin hymyt tosin hyytyivät sekä pojalta että äidiltä kun tuli rokotusten aika, ja se itku, se maan lohduttomin itku kivusta on niin sydäntä särkevää! Itkuhan siinä pääsee isommaltakin. Mutta niistä selvittiin ja kaikki oli hyvin kun sai tämän koitoksen jälkeen täytettyä masun maidolla ja mielen läheisyydellä ♥

Aikaisemmassa kirjoitetuksessani jo totesinkin kuinka mieheni hellii meitä perheenä ja pariskuntana näillä ravintola syömisillä aina silloin tällöin. Tänään tuli käsky kotiin suoraan neuvolasta, josta odotti jatkokyyti hakemaan esikoinen hoidosta ja kohti kaupunkia sekä Ravintola Amarilloa. Ruoka Amarillossa oli hyvää ja sitä oli riittämiin. Ainoa huono puoli oli lastenhoitohuoneen puuttumattomuus. Sellainen tosin löytyi hotelli Ilveksen puolelta, mutta tämäkin koppi oli suoraan sanottuna koppi!

Ja nyt minä sen tein! Tyhjensin nimittäin vaatekaappini ja laitoin paikalliselle kirppispalstalle myyntiin, josta tämä paketti myytiinkin sitten alta aika yksikön. Hyvä niin! Pääsinpä niistä eroon, se tässä olikin tavoitteena.

Onpa ollut sekainen kirjoitus ja epämääräistä pomppimista aiheesta toiseen… No sekoitetaan vielä vähän. Nimittäin kevät ja kesä senkun lähenee ja tuo valoilmiö, joka on ollut jo jonkin tovin piilosalla, onkin taas näyttänyt voimansa, virkistävät voimansa sekä meidän mielille sekä kukkasille.

 

picmonkey_collage.jpg

P.S.! Olen taistellut, ja myöskin valitellut, näistä kuvien asetteluongelmista. Kuvat pamahtavat ladattaessa kirjoituksiin todella isoina, ellei niitä sitten muokkaile ennen niiden lataamista. Kollaaseja ei saa oikein tehtyä. Mutta nyt sekin helpottaa! Nimittäin bongasin netistä tällaisen ilmaisohjelman PicMonkey.com. Tässä ohjelmassa pystyy luomaan erikokoisia kollaaseja, muokkaamaan yksittäisiä kuvia jne! Todella kätevää ja maksutonta!

Kommentit (1)
  1. Toi ohjelma kuullostaa äärettömän hyvältä vinkiltä! Täytyykin kokeilla niin saa omatkin kuvat tulevaisuudessa järjestykseen 😀

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *