Voihan vaatekaapi, jatkoa…

Nyt se vaatekaappi on sit todella tyhjän oloinen. Tällä hetkellä sitä koristaa perus valkoiset -ja mustat t-paidat sekä pitkähihaiset, farkut, kolme mekkoa ja muutama parempi vaatekappale. Niin ja niitä käytetympiä unohtamatta, perus kotivaatetta, kollareita yms! Tuntuupa hyvältä, ihan oikeesti. Nyt sieltä ei löydy mitään turhaa mitä en käyttäisi.
 

Ja nyt teinkin päätöksen, että jatkossa kun ostan vaatetta, panostan siihen paljon painostettuun laatuun, enkä niinkään kiinnitä huomiota siihen, että sen parempi mitä halvempi. Aiemmin kun tosiaan on ollut tärkeintä, että mahdollisimman halvalla mahdollisimman paljon. Mutta mitä sillä saa? Sillä saa ihan kelpo käyttövaatetta, kyllä, mutta peseppä se ostettu vaate noin viisi kertaa, tai jopa alle, niin johan pinta onkin jo aivan nukkaantunut! Tai käytät farkkuja vyöllä ja tämän paidan helma hiertaa vyön solkea, josta tuleekin reikä jos toinenkin. Tai ihan yksinkertaisesti vain käytät vaatetta paljon, niin se menettää ryhtinsä, muotonsa. Rahanhukkaa, sanon minä! Ei mitään järkeä.

 

Niin joo… Huomenna onkin ihana päivä tiedossa. Esikoiseni on huomenna kotona ja olen luvannut järjestää hänelle retken Tampereelle, bussilla. Hän tykkää kulkea bussilla, eikä siinä mitään, niin minäkin, mutta jotenkin se on vain jäänyt. Auto kun on vain niin helppo. Tiedossa olisi leikkipuistoilua ja syömässä käymistä, ihan vain minä ja lapset. Enpä olisi ikinä uskonut tätäkään kokevani, vain 22- vuotiaana, mutta on se vaan niin, että elämä olisi varsin tyhjää ilman noita kultakimpaleita ♥

Kommentit (3)
  1. Niin hyvä päätös! Sitä päällepantavaakin löytää helpommin, kun ylimääräiset on laittanut eteenpäin. Kun ei sitä ”periaatteessa kivaa mekkoa” tule vaan käytettyä, jos sitä ei ole pariin vuoteen käyttänyt, olen tullut aivan samaan päätökseen. Itsekin olen syynännyt materiaaleja jo kohta muutaman vuoden ja miettinyt tarkkaan ostoksia, pikku hiljaa alkanut vaatekaappi muotoutua haluttuun suuntaan, mutta mulla on silti vielä paljon matkaa (rahoitus projektiini on jatkuvasti vähän hakusessa. 😀 ).

    1. Totta, helpottaa huomattavasti tämä tehty karsinta! Rahoitus se yleensä onkin se kivi mihin on kompastunut kaikki aikaisemmat yritykset vuosia sitten, mutta josko nyt sitten. Tässäkin asiassa, hiljaa hyvä tulee! 🙂 

      1. Juurikin niin, ja ehkä se on toisaalta ihan hyväkin että projekti etenee hitaasi: ehtii ainakin harkita ja miettiä tarpeita ja hankintoja.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *